Nro 4-2018
Luokittelu: Kymenlaakso, Etelä-Karjala ;  Alue-esittelyt ;  Ruokailu, majoitus ;  Teatterit, orkesterit ;  Liikunta, hyvinvointi ;  Juhlapaikat, kokouspaikat ;  Aina ; 
Avainsanat: Etelä-Karjala, Imatra, Imatran Kylpylä, Kylpylä Taikametsä, aktiviteetit, ryhmät

Etelä-Karjala


Imatran Kylpylä on Itä-Suomen monipuolisin Spa Resort. Kuva: Imatran Kylpylä

Suomen uusin kylpylä 
kutsuu ryhmiä

Imatran Kylpylä Spa Resortin Taikajoki-laajennus avattiin kesäkuussa. Jo ennestään monipuolisen kylpylä Taikametsän allasmaailma kasvoi 1500 neliömetriin ja altaita on nyt peräti 16. Uudistuksen myötä kylpylä sai myös huikean 80 metrin vesiliukumäen.


  Imatran Kylpylä on Itä-Suomen monipuolisin Spa Resort ja sijaitsee Ukonniemessä Saimaan rannalla. Se tarjoaa upeat puitteet kylpylälomalle sekä monipuoliset mahdollisuudet aktiivilomailijalle ja luonnossa liikkujalle. Kahden elämyskylpylän yhtenäinen kokonaisuus palvelee mainiosti eri-ikäisiä lomailijoita sekä erilaisia ryhmiä.


Imatran Kylpylä Spa Resort sijaitsee Ukonniemessä, Saimaan rannalla. Kuva: Imatran Kylpylä
  Kylpylä Taikametsä on todellinen elämyskylpylä. Taikametsässä voi kokea vesien virkistävän voiman sekä erilaisia elämysohjelmia: valoja, luonnon ääniä ja sääilmiöitä kuten sumua, sadetta ja ukkosta. Videoseinillä tuodaan Saimaan luonto ja sen vedenalainen maailma sisälle kylpylään. 

Monipuolisia ryhmäaktiviteetteja 

  Imatran Kylpylän myyntipalvelu tekee ryhmille mielellään räätälöityjä tarjouksia oheisohjelmineen. Tarjolla on monipuolisia aktiviteetteja, kuten ohjattua ryhmäliikuntaa ja vesijumppaa. Vierailijoiden käytettävissä on myös keilahalli, kuntosali sekä liikuntasalit. Upeat ulkoilumaastot ja ladut lähtevät suoraan kylpylän pihasta.


Upeat ulkoilumaastot ja ladut lähtevät suoraan kylpylän pihasta. Kuva: Imatran Kylpylä
  Monet ryhmät vierailevat kylpyläloman aikana myös teatterissa. Teatteri Imatra on Suomen uusin ja ulkokuoreltaan erikoisin teatteritalo. Siellä esitetään sekä tasokkaita musikaaleja että vaikuttavia puhenäytelmiä.

  Kylpylän viihderavintola Tähtitaivaan tanssi-illoissa voi nauttia elävästä musiikista ja tanssin huumasta. Karaokeilloissa voi kokea laulamisen riemua ja nauttia toisten esityksistä. 


Kylpylä Taikametsässä viihtyvät kaikenikäiset. Kuva: Imatran Kylpylä
  Beauty Spa Wellamosta voi varata ihanasti hemmottelevia, virkistäviä ja rentouttavia kauneushoitoja, kylpyjä, hierontaa tai vartalohoitoa. 

  – Vaihtoehtoja löytyy niin upeille naisille kuin raavaille miehillekin syvärentouttavista hemmotteluista hoidollisiin kokonaisuuksiin, kertoo myynti- ja markkinointipäällikkö Maija Saajanlehto. Hän muistuttaa, että hemmotteluun voi tulla yksin, kaksin tai ryhmänä.

  Loman kruunaa maittava ruoka, jota on tarjolla kylpylän korkeatasoisissa ravintoloissa aamuvarhaisesta iltamyöhään. 

http://www.imatrankylpyla.fi

Tekstin kirjoittiHeli Kärkkäinen


Näistä olemme kirjoittaneet:
Alue-esittelytErikoishaastattelutTapahtumatNähtävyydetLuontokohteetRuokailu, majoitusTeatterit, orkesteritLiikunta, hyvinvointiMuseot, kirkotOstokset, käsityöt, lahjatavaratJuhlapaikat, kokouspaikat
Hae
Hae

Juttuarkiston etusivulle »