Site logo
Grillimaisterit
Mittelöt alkakoot

Grillimaisterit

Grillimaisterit on kunnianosoitus grilleille. Monesti unohdettu, toisaalta heikon paikan tullen ylistetty. Tutustu ja löydä omat suosikkisi ympäri Suomen. Parhaimpia grillejä eri kaupungeista, jokaisella jokin oman leimansa ja erikoisuutensa.

Pääset tutustumaan makunautintojen maailmaan uudella tavalla ja ennen kaikkea kootusti yhdestä paikasta. 

Lisää kohteita suosikkilistallesi tai katsele niitä alla olevalta karttalta.

Mikäli koet listalta puuttuvan jotain oleellista, ota meihin yhteyttä tai lisää kohde omatoimisesti.

Haluamme luoda aktiivisen kotimaanmatkailun yhteisön, jotta saamme kaikkein piilotetuimmatkin ja tuikituntemattomat kohteet kartalle. Tässä tarvitsemme sinun apuasi ja paikallistuntemustasi.

Käyttövinkit

Lisää omia kohteita, tallenna suosikkeja, kommentoi...

Grilli

Otitko hyvän kuvan kohteesta?

Auta meitä ja matkailijoita. Jos sinulla on hyvä laadukas kuva kohteesta ja sen koordinaatit. Ota yhteyttä Facebook tai Instagram sivumme kautta.

Grillimaisterikohteet kartalla

List view

Mielenkiintoisia kohteita

Grilliruoka - herkkusuille

Grilliravintolat ovat Suomessa erittäin suosittuja. Niitä löytyy lähes jokaisesta kaupungista ja kunnasta, ja ne ovat erinomainen paikka nauttia herkullisia ruokia ulkona kesäillassa tai miksei talvipakkasillakin. Suomalaiset grilliravintolat tarjoavat laajan valikoiman erilaisia ruokia, ja useimmat niistä keskittyvät erityisesti grillattuihin herkkuihin.

Grilliravintoloiden suosituimpia ruokia ovat usein erilaiset hampurilaiset, hot dogit, grillattu kana ja erilaiset lihavartaat. Monissa ravintoloissa on myös kasvisvaihtoehtoja, kuten grillatut kasvikset ja kasvishampurilaiset. Useat grilliravintolat tarjoavat myös erilaisia lisukkeita, kuten ranskalaisia perunoita, coleslaw-salaattia ja erilaisia dippikastikkeita.

Suomalaiset grilliravintolat ovat erittäin suosittuja etenkin kesäaikaan, jolloin monet ihmiset haluavat nauttia ruoasta ulkona. Monissa ravintoloissa onkin ulkoterassi, jolla voi nauttia ruoasta auringonpaisteessa tai kesäillassa. Grilliravintolat ovat myös suosittuja paikkoja ystävien kanssa kokoontumiseen ja rentoon illanviettoon.

Suomalaiset grilliravintolat ovat monesti hyvin edullisia, ja niistä saa suuren annoksen ruokaa kohtuulliseen hintaan. Useat ravintolat tarjoavat myös erilaisia kampanjoita ja tarjouksia erityisesti kesäaikaan, jolloin asiakkaat voivat nauttia herkullisista grilliherkuista edullisesti.

Grilli burgerit

Muutamia lisää ja selaamalla nuolista löydät loputkin