Site logo
Elokuu tapahtumat kotimaassa.fi sivustolla

Tulevat tapahtumat, joita et halua missata!

Kesä on täydessä vauhdissa, ja monille se tarkoittaa aikaa nauttia aurinkoisista päivistä ja erilaisista tapahtumista ympäri maata. Suomi on tunnettu monipuolisesta tapahtumatarjonnastaan, ja tänä vuonna luvassa onkin uskomattomia elämyksiä eri puolilla maata. 

Ilmakitaran MM-kisat

Olitpa sitten urheilun ystävä, elokuvafani, jazzin kuuntelija tai perinteiden vaalija, tässä blogikirjoituksessa esittelemme sinulle tulevia tapahtumia, joita et halua missata!

Muista varata majoitus tapahtumiin ajoissa!

Booking.com

Turun musiikkijuhlat: 10.–24. elokuuta

Turun Musiikkijuhlat – Koe monipuolinen musiikkijuhla Turussa. Korkeatasoista musiikkia, orkestereita, kamarimusiikkia, jazzia, lapsille. Tervetuloa tunnelmaan! 🎶 #TurunMusiikkijuhlat

Tervetuloa elämysten säveliin Turun Musiikkijuhlille! Suomen vanhin festivaali tarjoaa unohtumattoman kirjon musiikkia: maagisia orkesterikonsertteja, intiimiä kamarimusiikkia, svengaavaa jazzia ja riemukkaita konsertteja lapsille. Liity mukaan juhlaan, jossa kohtaavat taide, historia ja tunteiden sävelet.

Muista myös nämä tapahtumat

Taiteiden yö: 17. elokuuta

Taiteiden yö

Helsingin Taiteiden yö on lumoava tapahtuma, joka herättää kaupungin eloon taiteen voimalla. Joka vuosi osana Helsingin juhlaviikkoja järjestettävä tapahtuma kutsuu niin paikalliset kuin vierailijatkin nauttimaan kulttuurin kirjosta ainutlaatuisessa yön tunnelmassa.

Tapahtuman aikana kaupunki täyttyy elävästä taiteesta, kun kadut, aukiot, galleriat ja esiintymispaikat avaavat ovensa yleisölle. Musiikin sävelistä visuaalisen taiteen kiehtovaan maailmaan ja monipuolisiin esityksiin, Taiteiden yö tarjoaa elämyksiä kaikille aisteille. Lisäksi kävijät voivat osallistua erilaisiin työpajoihin ja kohtaamisiin taiteilijoiden kanssa.

Taiteiden yö on enemmän kuin tapahtuma – se on yhteisöllinen juhla, joka yhdistää ihmiset taiteen äärelle. Se luo tilan luovuudelle, inspiraatiolle ja uusille oivalluksille. Helsingin kadut muuttuvat taiteen kudelmaksi, joka hehkuu valoa ja elämää yön pimeydessä.

Uiva Venenäyttely: 17.-20.elokuuta

Tule nauttimaan Uivaan venenäyttelyn jännittävään maailmaan! Tämä tapahtuma on veneilyn ja vesillä liikkumisen harrastajille täydellinen tilaisuus tutustua laajaan valikoimaan veneitä ja vesiliikenteeseen liittyviä tuotteita. Tule nauttimaan päivistä täynnä vauhdikasta tunnelmaa, upeita veneitä ja innovatiivisia ratkaisuja vesillä seikkailuun.

Uivan venenäyttelyn aikana voit kiertää alueen, jolla esitellään erilaisia veneitä aina perinteisistä purjeveneistä moderniin moottoriveneiden maailmaan. Näet laadukkaita veneitä eri kokoluokissa ja tyyleissä – olitpa sitten kiinnostunut retkeilyveneistä, kalastusveneistä, huviveneistä tai vaikka sup-lautojen uusimmista tuulista.

Helsingin Juhlaviikot: 17. elokuuta -3. syyskuuta

Helsingin Juhlaviikot

Helsingin Juhlaviikot on Pohjoismaiden suurin monitaidefestivaali, joka kokoaa yhteen taiteen ystäviä niin läheltä kuin kaukaa. Joka vuosi elo-syyskuun vaihteessa järjestettävä tapahtuma on tilaisuus uppoutua taiteen monimuotoiseen maailmaan kaikilla aisteilla. Musiikki, teatteri, tanssi, kuvataide ja lukuisat muut ilmaisun muodot valtaavat kaupungin eri näyttämöt ja tilat, luoden unohtumattomia hetkiä niin taiteen ammattilaisille kuin satunnaisille kävijöillekin.

Jos kaipaat syksyysi ripauksen taianomaisuutta ja haluat nauttia monipuolisesta kulttuuritarjonnasta, Helsingin Juhlaviikot tarjoavat täydellisen tilaisuuden. Astu sisään taiteen maailmaan, jossa jokainen esitys, näyttely ja kohtaaminen kertoo tarinansa – olet sydämellisesti tervetullut mukaan tähän ainutlaatuiseen juhlaan!

Blockfest: 18.-19. elokuuta

Blockfest on Tampereella järjestettävä vuosittainen musiikkifestivaali, joka tunnetaan erityisesti rap- ja hip hop -musiikin painotuksestaan. Festivaali on kerännyt suuren suosion nuorten musiikin ystävien keskuudessa ja se tarjoaa monipuolisen kattauksen niin kotimaisia kuin ulkomaisiakin artisteja. Blockfestin tunnelma on tunnettu energisestä ja vauhdikkaasta, ja se kerää yhteen niin artisteja kuin festivaalivieraitakin ympäri maata.

Blockfest on paitsi musiikillinen elämys, myös sosiaalinen tapahtuma, jossa ihmiset pääsevät yhteen nauttimaan musiikista, kohtaamaan suosikkiartistinsa livenä ja viettämään aikaa ystävien kanssa. Festivaali on kasvanut vuosien varrella ja saanut mainetta niin kotimaassa kuin ulkomaillakin kiitos laadukkaasta ohjelmastaan ja festivaalin ilmapiiristä, joka kannustaa monipuolisen musiikin ja kulttuurin juhlimiseen.

Hämeen Keskiaikamarkkinat: 18.-20. elokuuta

Hämeen Keskiaikamarkkinat ovat ainutlaatuinen tapahtuma, joka tarjoaa matkailijoille mahdollisuuden astua aikakoneeseen ja sukeltaa syvälle keskiajan värikkääseen maailmaan. Tämä vuosittainen markkinatapahtuma järjestetään upeassa Hämeen linna -ympäristössä, ja se onkin yksi Suomen suosituimmista historiallisista tapahtumista.

Hämeen Keskiaikamarkkinat ovat matkailijan unelma, tarjoten mahdollisuuden yhdistää oppiminen, viihdyttäminen ja unohtumattomat hetket upeassa historiallisessa ympäristössä. Olitpa sitten historiafani tai utelias matkailija, nämä markkinat tarjoavat ikkunan menneeseen aikaan, joka herää eloon joka kesä Hämeen linnan muurien suojissa.

Muista varata majoitus tapahtumiin ajoissa!

Booking.com

Rautakankikävelyn MM-kisat: 19. elokuuta

Rautakankikävely on ainutlaatuinen ja haastava kuntoilulaji, joka on saavuttanut suosiota ympäri maailmaa. Rautakankikävelyn MM-kisat ovat tapahtuma, joka kerää yhteen niin ammattilaiset kuin harrastajatkin testaamaan fyysistä ja henkistä kestävyyttään. Kilpailu vaatii osallistujilta poikkeuksellista tasapainoa, voimaa ja taitoa kävellä tasapainoillen rautakankien kanssa.

Rautakankikävelyn MM-kisat eivät ole pelkästään kilpailu, vaan myös matkailunähtävyys. Joka vuosi tuhannet katsojat ja matkailijat kokoontuvat seuraamaan tätä ainutlaatuista tapahtumaa, joka tarjoaa jännitystä ja viihdettä kaikenikäisille. Matkailijat voivat osallistua tapahtumaan kannustaen kilpailijoita tai vain nauttia rennosta tunnelmasta ja näyttävästä kisasta.

Käy säännöllisesti kotimaassa.fi

Näiden tulevien tapahtumien avulla voit täydentää kesäsuunnitelmasi unohtumattomilla kokemuksilla. Olitpa sitten urheilun, elokuvien, musiikin tai perinteiden ystävä, nämä tapahtumat tarjoavat monipuolista ohjelmaa jokaiseen makuun. Älä jätä tilaisuutta käyttämättä ja lähde nauttimaan Suomen kesästä täysin siemauksin! Päivitämme kuukausittain tänne tapahtumia, joista voit poimia parhaat juuri sinulle sopivat. 

Voit auttaa kehittämään sivustoamme ja lisätä myös itse tapahtumia sivulle rekisteröitymällä ja valitsemalla lisää oma kohde.

Muista käydä kuuminta just nyt

Kuuminta just nyt osiosta löydät aina viimeisimmät tapahtumat ja muita kiinnostavia trendaavia juttuja ja paikkoja Suomessa. Vinkkaa kans kaverille ja someen! Siirry kuuminta just nyt osioon

Jaa someen:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn
 • Ei vielä kommentteja.
 • Lisää kommentti
  Valokeilassa

  Muut artikkelit

  Vierailu Kyrö Distilleryn viskitislaamossa

  Suomen juomakulttuuri on viime vuosina kokenut suuren muutoksen, ja kotimaiset tislaamot ovat nousseet kansainväliseen maineeseen laadukkailla tuotteillaan. Yksi näistä tislaamoista on Kyrö Distillery Company, joka

  Koiraystävälliset kohteet Suomessa

  Koiraystävälliset kohteet nyt yhdessä paikassa Tämän vuoden koiranpäivänä Matkailu Kotimaassa esittelee koiraystävälliset kohteet. Lähde seikkailemaan ja tutustumaan Suomen kauniisiin maisemiin yhdessä karvaisen ystäväsi kanssa. Löydät