Site logo
Muraalien lumous
Upeaa taidetta

Muraalien lumous

Muraalien lumous -teema johdattelee sinut lukemattomien muraalien äärelle eri kaupungeissa. Tutustu tähän upeaan taiteen lajiin. 

Pääset tutustumaan kulttuuriimme ja historiaamme uudella tavalla ja ennen kaikkea kootusti yhdestä paikasta. 

Lisää kohteita suosikkilistallesi tai katsele niitä alla olevalta karttalta.

Mikäli koet listalta puuttuvan jotain oleellista, ota meihin yhteyttä tai lisää kohde omatoimisesti.

Haluamme luoda aktiivisen kotimaanmatkailun yhteisön, jotta saamme kaikkein piilotetuimmatkin ja tuikituntemattomat kohteet kartalle. Tässä tarvitsemme sinun apuasi ja paikallistuntemustasi.

Käyttövinkit

Lisää omia kohteita, tallenna suosikkeja, kommentoi...

Otitko hyvän kuvan kohteesta?

Auta meitä ja matkailijoita. Jos sinulla on hyvä laadukas kuva kohteesta ja sen koordinaatit. Ota yhteyttä Facebook tai Instagram sivumme kautta.

Muraalien lumous kohteet kartalla

List view

Mielenkiintoisia kohteita

Muraalit on yksi aikamme ihmeitä

Muraalit ovat yksi kaupunkien katukuvan mielenkiintoisimmista elementeistä. Ne ovat suuria seinämaalauksia, jotka on usein tehty julkisille paikoille. Muraalit ovat taideteoksia, joissa käytetään usein graffitityyliä, mutta ne voivat myös olla abstrakteja tai figuratiivisia teoksia.

Muraalit ovat muodostuneet suosituksi taidemuodoksi ympäri maailmaa. Ne ovat yleensä tilaustyönä tehtyjä, ja niissä voi olla erilaisia teemoja, kuten historiallisia tapahtumia, paikallisia legendoja tai yhteiskunnallisia aiheita.

Löydät tältä sivulta muraaleja Helsingistä, Espoosta, Vantaalta, Hyvinkäältä ja Riihimäeltä. Pyrimme lisäämään uusia jatkuvasti ja mikäli sinulla on hyviä kuvia muraaleista ja haluat niitä julkaistavan, ota meihin yhteyttä Facebookin tai Instagramimme kautta.

Muraalit ovat siis mielenkiintoinen osa kaupunkien katukuvaa. Ne voivat kertoa kaupungin historiasta, korostaa sen kauneutta tai herättää ajatuksia. Muraalit ovat myös suosittu kuvauskohde, joten ne ovat hyvä tapa tutustua kaupunkiin ja sen historiaan. Jos haluat löytää upeita muraaleja kaupungeissa ympäri Suomea, kannattaa ottaa kamera mukaan ja lähteä kaupunkikierrokselle!

muraali_pipsqueak_ (2)

Muutamia lisää ja selaamalla nuolista löydät loputkin