Site logo

Koiraystävälliset kohteet nyt yhdessä paikassa

Tämän vuoden koiranpäivänä Matkailu Kotimaassa esittelee koiraystävälliset kohteet. Lähde seikkailemaan ja tutustumaan Suomen kauniisiin maisemiin yhdessä karvaisen ystäväsi kanssa. Löydät koiraystävälliset sivulta majoitusta, ravintoloita, aktiviteetteja ja muita kohteita. Auta meitä myös löytämään uusia hyviä kohteita, vinkkaa niistä meille.

Kotimaassa.fi:n uusi koiraystävälliset sivu tarjoaa kattavan valikoiman kohteita, joissa voit nauttia reissusta yhdessä perheenjäsenesi kanssa. Tämä on erinomainen mahdollisuus löytää paikkoja, joissa koira on tervetullut ja joissa myös koiran tarpeet on huomioitu.

Shoppailemaan koiran kanssa

Yksi esimerkki tällaisesta kohteesta on K-Supermarket Postitalo Helsingissä, jossa teimme hiljattain hauskan shoppailu- ja tutustumiskäynnin sankarikoiramme Mylyn kanssa. Voit katsoa videon tästä seikkailusta täältä ja nähdä, miten iloisesti Mylyn ostosretki kaupungin sydämessä meni.

Play Video about Myly Shoppailee

Kerro meille mieluisia kohteita, joissa olet vieraillut tai haluaisit vierailla ja pyrimme olemaan yhteydessä näihin paikoihin ja lisäämään niitä sivuille. Jaa myös kaverille tämä sivu!

Koiraystävällisiä kohteita

Lomailu koiran kanssa

Kun suunnittelet matkaa koirasi kanssa, on tärkeää valita kohteita, jotka tarjoavat sekä sinulle että perheenjäsenellesi mahdollisuuden nauttia lomasta täysillä. Tässä muutamia vinkkejä

Majoitus: Valitse koiraystävällinen majoitus, joka tarjoaa tarvittavat mukavuudet koirallesi. Monet hotellit ja mökkimajoitukset Suomessa ovat avuliaita ja tarjoavat erityispalveluita koiravieraille.

Ulkoilu: Tutki alueen ulkoilumahdollisuuksia koirallesi. Monet kansallispuistot ja luonnonsuojelualueet Suomessa ovat koiraystävällisiä, kunhan noudatat sääntöjä ja pidät lemmikkisi kytkettynä luonnossa liikuttaessa.

Ruokailu ja Palvelut: Valitse ravintoloita ja palveluita, jotka sallivat koirasi seurata mukana. Monet kahvilat ja kaupat ovat avoimia koirille, ja koirapuistot tarjoavat paikan leikkimiseen ja sosiaalistumiseen.

Käy tutustumassa koiraystävälliset sivulla ja suunnittele unohtumaton matka koirallesi! Ja mikä parasta, jaa omia kokemuksiasi ja vinkkejä muiden koiranomistajien kanssa. Yhdessä voimme luoda verkoston koiraystävällisiä matkailukohteita ja tehdä lomailusta koiran kanssa entistäkin hauskempaa. Jaa kaverille ja kutsu mukaan!

Toivotamme sinulle ja koirallesi iloista matkaa!

Huom: Muista aina varmistaa kohteen koiraystävällisyys ja noudattaa paikallisia sääntöjä ja asetuksia koiran kanssa liikuttaessa.

Jaa artikkeli someen:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn
 • Ei vielä kommentteja.
 • Lisää kommentti
  Koiraystävälliset kohteet

  Sosiaaliset mediamme

  Suosituimpia artikkeleita

  Liity Kotimaassa klubiin

  Saa tietää parhaat matkavinkit ensimmäisenä

  Ei roskaporti, turhia ilmoituksia, pelkkää matkailun iloa ja etuja.

  Koiraystävälliset kohteet

  Kategoriat

  Valokeilassa

  Muut artikkelit

  Koiraystävälliset kohteet Suomessa

  Koiraystävälliset kohteet nyt yhdessä paikassa Tämän vuoden koiranpäivänä Matkailu Kotimaassa esittelee koiraystävälliset kohteet. Lähde seikkailemaan ja tutustumaan Suomen kauniisiin maisemiin yhdessä karvaisen ystäväsi kanssa. Löydät

  Onko Lahti Suomen pääsiäiskaupunki 2024?

  Missä ja miten viettää pääsiäistä Pääsiäinen on aika, jolloin moni suomalainen suuntaa eri puolille maata viettämään keväistä juhlaa ja nauttimaan erilaisista tapahtumista. Vuonna 2024 Lahdessa

  Via Finlandia – Suomen Matkailuteiden Kadotettu Aarre

  Hyppää Suomen sieluun Kokosimme just sulle sopivia kohteita Via Finlandia nimisen reitin varrelle. Tutustu matkakohteisiin tarkemmin täällä: https://www.kotimaassa.fi/matkailutie-via-finlandia/ Via Finlandia tarjoaa niin matkakohteita niin huvin