Site logo
Tapahtumat kotimaassa.fi

Tulevat tapahtumat, joita et halua missata!

Kesä on täydessä vauhdissa, ja monille se tarkoittaa aikaa nauttia aurinkoisista päivistä ja erilaisista tapahtumista ympäri maata. Suomi on tunnettu monipuolisesta tapahtumatarjonnastaan, ja tänä vuonna luvassa onkin uskomattomia elämyksiä eri puolilla maata. 

HJK. Helsinki Cup 12.7.2019. Photo: Jussi Eskola

Olitpa sitten urheilun ystävä, elokuvafani, jazzin kuuntelija tai perinteiden vaalija, tässä blogikirjoituksessa esittelemme sinulle tulevia tapahtumia, joita et halua missata!

Muista varata majoitus tapahtumiin ajoissa!

Booking.com

Helsinki Cup: 10.-15. heinäkuuta

Jos olet jalkapallon ystävä, Helsinki Cup on ehdoton kohde kesän tapahtumakalenterissa. Tämä kansainvälinen nuorten jalkapalloturnaus kerää vuosittain joukkueita ympäri maailmaa.

Helsingin eri kentillä nähdään tulevaisuuden lupauksia ja huippupelaajia kilpailemassa toisiaan vastaan. Helsinki Cup tarjoaa jännitystä, taitoa ja mahtavaa tunnelmaa kaikille jalkapallon seuraajille.

Muista myös nämä tapahtumat

Pori Jazz: 7.-15. heinäkuuta

Pori Jazz festival

Pori Jazz on yksi Suomen vanhimmista ja arvostetuimmista musiikkifestivaaleista, joka kerää vuosittain tuhansia jazzin ystäviä ympäri maailmaa.

Tämä monipäiväinen festivaali tarjoaa unohtumattomia musiikkielämyksiä monipuolisella artistikattauksella. Pori Jazzin aikana kaupunki täyttyy musiikista ja hyvästä fiiliksestä, kun suomalaiset ja kansainväliset huippuartistit valtaavat lavat.

Huhtamo Film Festival: 17.-23. heinäkuuta

Huhtamo film festival

Elokuvan taika valtaa Huhtamon idyllisen pikkukylän heinäkuussa, kun Huhtamo Film Festival valtaa valkokankaat. Tämä festivaali on omistettu lyhytelokuville ja tarjoaa ainutlaatuisen mahdollisuuden kokea elokuvien maailmaa uudella tavalla.

Festivaalin aikana Huhtamon ja lähipaikkakuntien tiet ja tienoot täyttyvät elokuvien ystävistä, jotka saavat nauttia monipuolisesta ohjelmistosta ja ainutlaatuisista elokuvaelämyksistä.

Turkansaaren ulkomuseon perinneviikonloppu: 17.-18. heinäkuuta

Turkansaaren ulkomuseo

Jos kaipaat matkaa menneisyyteen ja haluat tutustua Suomen kulttuuriperintöön, Turkansaaren ulkomuseon perinneviikonloppu on täydellinen kohde. Tällöin museo herää eloon, kun erilaiset perinteitä vaalivat tapahtumat valtaavat alueen.

Pääset kokemaan menneiden aikojen tunnelmaa, käsityöläisten työnäytöksiä ja perinteisiä tansseja. Tämä tapahtuma tarjoaa ainutlaatuisen mahdollisuuden sukeltaa Suomen historian ja perinteiden maailmaan.

Tammerfest: 20.-22. heinäkuuta

Tammerfest

Tammerfest on Tampereen kaupunkifestivaali, joka houkuttelee joka vuosi suuren määrän musiikin ja juhlatunnelman ystäviä. Festivaalialue levittäytyy ympäri kaupunkia, tarjoten monipuolista musiikkia eri genreistä.

Tammerfestin aikana Tampere herää henkiin, kun kadut täyttyvät iloisista ihmisistä, hyvästä musiikista ja juhlatunnelmasta. Tämä festivaali takaa unohtumattomia hetkiä ja ikimuistoisia elämyksiä.

Kotkan Meripäivät: 26.-29. heinäkuuta

Kotkan Meripäivät

Merellistä tunnelmaa kaipaaville Kotkan Meripäivät tarjoavat täydellisen mahdollisuuden nauttia suomalaisesta kesästä ja merellisestä kulttuurista. Tämä tapahtuma tuo yhteen niin merenkulun ammattilaiset kuin tavalliset kansalaisetkin.

kansalaisetkin. Kotkan satama-alueella pääset tutustumaan alusten maailmaan, nauttimaan merimusiikista ja osallistumaan erilaisiin aktiviteetteihin, kuten purjehdukseen tai veneretkille. Kotkan Meripäivät ovat täydellinen tapa viettää kesäpäivää meren läheisyydessä.

Muista varata majoitus tapahtumiin ajoissa!

Booking.com

Käy säännöllisesti kotimaassa.fi

Näiden tulevien tapahtumien avulla voit täydentää kesäsuunnitelmasi unohtumattomilla kokemuksilla. Olitpa sitten urheilun, elokuvien, musiikin tai perinteiden ystävä, nämä tapahtumat tarjoavat monipuolista ohjelmaa jokaiseen makuun. Älä jätä tilaisuutta käyttämättä ja lähde nauttimaan Suomen kesästä täysin siemauksin! Päivitämme kuukausittain tänne tapahtumia, joista voit poimia parhaat juuri sinulle sopivat. 

Voit auttaa kehittämään sivustoamme ja lisätä myös itse tapahtumia sivulle rekisteröitymällä ja valitsemalla lisää oma kohde.

Muista käydä kuuminta just nyt

Kuuminta just nyt osiosta löydät aina viimeisimmät tapahtumat ja muita kiinnostavia trendaavia juttuja ja paikkoja Suomessa. Vinkkaa kans kaverille ja someen! Siirry kuuminta just nyt osioon

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn
 • Ei vielä kommentteja.
 • Lisää kommentti
  Valokeilassa

  Muut artikkelit

  Koiraystävälliset kohteet Suomessa

  Koiraystävälliset kohteet nyt yhdessä paikassa Tämän vuoden koiranpäivänä Matkailu Kotimaassa esittelee koiraystävälliset kohteet. Lähde seikkailemaan ja tutustumaan Suomen kauniisiin maisemiin yhdessä karvaisen ystäväsi kanssa. Löydät

  Onko Lahti Suomen pääsiäiskaupunki 2024?

  Missä ja miten viettää pääsiäistä Pääsiäinen on aika, jolloin moni suomalainen suuntaa eri puolille maata viettämään keväistä juhlaa ja nauttimaan erilaisista tapahtumista. Vuonna 2024 Lahdessa

  Via Finlandia – Suomen Matkailuteiden Kadotettu Aarre

  Hyppää Suomen sieluun Kokosimme just sulle sopivia kohteita Via Finlandia nimisen reitin varrelle. Tutustu matkakohteisiin tarkemmin täällä: https://www.kotimaassa.fi/matkailutie-via-finlandia/ Via Finlandia tarjoaa niin matkakohteita niin huvin