Nro 1-2018
Luokittelu: Pirkanmaa, Häme ;  Alue-esittelyt ;  Ruokailu, majoitus ;  Liikunta, hyvinvointi ;  Juhlapaikat, kokouspaikat ;  Aina ; 
Avainsanat: Kanta-Häme, Hattula, Petäys, Petäys Resort, Juha-Pekka Tuominen, majoitus, ravintolat, aktiviteetit, kokoukset, risteilyt, saunat

Kanta-Häme


Näissä maisemissa on helppo irtautua arjen huolista! Kuva: Petäys Resort

Petäys Resort – juuret järvessä ja sydän palvelussa

Viehättävän hämäläisen maalaistien päässä, luonnonkauniin kansallismaiseman keskellä, sijaitsee Petäyksen hyvän olon niemi.


  Vanajaveden rannalla sijaitseva Petäyksen lomakeskus tarjoaa rentoutumisen ja levollisten yöunien lisäksi aktiviteetteja sekä herkullista ruokaa. Näissä maisemissa helppo irtautua arjen huolista, sillä auringonlaskua järven rannalla ihaillessa tai terassilla aamiaista nauttiessa mieli lepää. 


Petäys Resortin vastaanottoaula. Kuva: Petäys Resort
  Jopa neljä miljoonaa suomalaista asuu 200 kilometrin säteellä yksityiseen niemenkärkeen rakennetusta Petäyksestä. Helsingistä ja Lahdesta on reilun tunnin ajomatka, Tampereelta vielä lyhyempi.

Häme on tekemistä täynnä

  Petäyksen keskeinen sijainti mahdollistaa monenlaiset päiväretket. 

  – Alueella on valtava määrä näkemistä ja kokemista, kertoo Petäyksen omistajayrittäjä Juha-Pekka Tuominen


Petäyssali on oivallinen tila yksityisille juhlille ja kokousillallisille. Tilaa on jopa 100 ruokailijalle. Kuva: Petäys Resort
  Lähellä on esimerkiksi Iittalan Lasimäki, Sibeliuksen syntymäkoti ja kävelymatkan päässä Tyrvännön järvikalastusmuseo. Lähikaupungin, Hämeenlinnan, ympäristössä on kuusi golfkenttää sekä monipuolista kulttuuritarjontaa teatterista erilaisiin tapahtumiin. Tampereen Särkänniemeen ajaa alle tunnissa, ja lähistöllä on toinenkin lapsiperheiden kestosuosikki, Tervakosken Puuhamaa. 


Petäys Resortin vierasvenesatama. Kuva: Petäys Resort
  Myös Petäyksessä riittää tekemistä. Puuhaniemessä on yli 20 erilaista aktiviteettia, kuten veneily, minigolf ja polkupyöräily. Nämä ovat hotellin asukkaille ilmaisia. Petäys on suosittu kalastuspaikka, ja lisäksi Vanajavesi yksi Suomen parhaista rapujärvistä.

Kansallismaiseman äärellä

  Petäykseen ovat tervetulleita niin lähiseudun asukkaat kuin kaukaisemmatkin vieraat – joko pidemmäksi aikaa tai vaikka hetkeksi nauttimaan luonnon rauhasta. 


Petäyksen ravintolat tarjoilevat herkullisia makuelämyksiä niin yksityishenkilöille kuin ryhmillekin. Kuva: Petäys Resort
  Petäyksen ravintolat tarjoilevat herkullisia makuelämyksiä niin yksityishenkilöille kuin ryhmillekin. Lomakeskuksessa on mahdollisuus pitää esimerkiksi kokouksia, juhlia tai virkistyspäiviä. Isommille ryhmille voidaan järjestää myös risteilyjä Vanajavedellä.

  – Autamme tarvittaessa ohjelman järjestämisessä. Meillä on ryhmille valmiita ohjelmia ja käyntikohteita, Juha-Pekka Tuominen toteaa.


Rantasaunoja Petäyksessä on kaksi. Kuva: Petäys Resort
  Järvimaiseman äärellä pääsee nauttimaan perinteisen suomalaisesta saunakulttuurista. Hotellisaunojen lisäksi lomakeskuksessa on savusauna, kaksi rantasaunaa jacuzzeineen sekä traktorin peräkärryn päälle rakennettu Zetor-sauna, joka on unohtumaton elämys vaikkapa polttariporukoille tai muille ryhmille. 

http://www.petays.fi

Tekstin kirjoittiMirka Kallio


Näistä olemme kirjoittaneet:
Alue-esittelytErikoishaastattelutTapahtumatNähtävyydetLuontokohteetRuokailu, majoitusTeatterit, orkesteritLiikunta, hyvinvointiMuseot, kirkotOstokset, käsityöt, lahjatavaratJuhlapaikat, kokouspaikat
Hae
Hae

Juttuarkiston etusivulle »