Nro 3-2017
Luokittelu: Savo ;  Alue-esittelyt ;  Ruokailu, majoitus ;  Juhlapaikat, kokouspaikat ;  Aina ; 
Avainsanat: Suomi 100 Savo, Varkaus, Hotel Oscar, Prime Hotels

Suomi 100 Savo


Oscar's Pub on valoisa, lämmin ja rento ravintolatila, jossa ruokailun lomassa voi pelata erilaisia pelejä. Kuva: Hotel Oscar

Suomen sydämellisintä palvelua Hotel Oscarissa

Kodikas ja kompakti Hotel Oscar Varkaudessa luottaa yksiölliseen palveluun ja sydämelliseen asiakkaan kohtaamiseen.


  Keskellä kaupunkia sijaitseva Oscar on toiminut matkailijoiden tukikohtana jo 30 vuotta. Vuosikymmenet ovat opettaneet, että asiakkaiden tyytyväisyys on saavutettavissa lopulta hyvin pienillä asioilla: täytyy vain osata kuunnella ja muistaa, että jokainen meistä on yksilö.


Ravintola Oscarin kala-annos. Kuva: Hotel Oscar
  – Yksityisenä toimijana olemme näppärä, ketterä ja joustava. Pyrimme siihen, että esimerkiksi ryhmillä pysyy sama yhteyshenkilö varauksesta vierailun loppuun saakka ja että ryhmän toiveet otetaan huomioon ohjelmaa suunnitellessa, kertoo myynti- ja markkinointipäällikkö Tuija Löppönen.

  – Vastaanottomme on auki vuorokauden ympäri, joten viime hetkenkin muutokset voi ilmoittaa meille milloin vain.


Levollisen yön jälkeen on mukava nousta uuteen päivään. Kuva: Hotel Oscar
  Palvelun ohella Hotel Oscarin vahvuus on sen keskeinen sijainti Itä-Suomen matkailuteiden, valtateiden 5 ja 23 risteysalueella. Varkauden matkailukohteet, kärkenä Mekaanisen musiikin museo ja esimerkiksi teatterit ovat helposti saavutettavissa ja hotelli tekeekin tiivistä yhteistyötä eri toimijoiden kanssa.

  – Meiltä on lyhyt matka Valamoon, joka on suosittu ryhmämatkailukohde. Myös muut Itä-Suomen matkailukohteet ovat meiltä käsin helposti saavutettavissa, Löppönen sanoo.

Trendejä seuraten

  Hotel Oscarissa on 165 huonetta, joten majoittumaan mahtuu kerrallaan useampikin ryhmä, kuten usein onkin esimerkiksi isojen tapahtumien aikaan. Lähes kaikki huoneet on hiljattain remontoitu ja saatavilla on myös isompia perhehuoneita sekä lemmikkihuoneita. Isot maksuttomat parkkipaikat tekevät majoittumisen helpoksi eikä motoristejakaan ole unohdettu.

  – Kesäaikaan hotellin autotalliin motoristit voivat maksutta parkkeerata pyöränsä. He ovat pitäneet tätä oikein hyvänä palveluna, Tuija Löppönen kertoo.


Hotel Oscarin erilaiset ja erikokoiset tilat palvelevat mainiosti niin pieniä kuin suuriakin ryhmiä. Kuva: Hotel Oscar 
  Hotellin viihtyisän ravintola Oscarin ruokalistat suunnitellaan itse ja keittiömestari seuraa listoilla sekä trendejä että kausivaihteluita. Raaka-aineet hankitaan mahdollisuuksien mukaan lähialueilta ja ryhmäruokailuissa kuunnellaan asiakkaiden toivomuksia. 


Ryhmäruokailuja järjestettäessä kuunnellaan asiakkaiden toivomuksia. Kuva: Hotel Oscar
  Hotel Oscar on osa Prime Hotels -ketjua, jonka muut yksiköt ovat hotelli Rantapuisto Helsingin Vuosaaressa, Vankilahotelli Katajanokalla sekä syksyllä avattava hotelli Sveitsi Hyvinkäällä. 

  – Jokainen hotelli on oma yksilöllinen yksikkönsä, mutta isompien ketjujen tapaan asiakas voi hyödyntää ketjuetuja kaikissa niistä, Tuija Löppönen sanoo.http://www.hoteloscar.fi

Tekstin kirjoittiMatleena Ikonen


Näistä olemme kirjoittaneet:
Alue-esittelytErikoishaastattelutTapahtumatNähtävyydetLuontokohteetRuokailu, majoitusTeatterit, orkesteritLiikunta, hyvinvointiMuseot, kirkotOstokset, käsityöt, lahjatavaratJuhlapaikat, kokouspaikat
Hae
Hae

Juttuarkiston etusivulle »