Nro 1-2016
Luokittelu: Lappi ;  Alue-esittelyt ;  Ruokailu, majoitus ;  Juhlapaikat, kokouspaikat ;  Aina ; 
Avainsanat: Revontultentie, Ylitornio, Helenan Kievari, hotelli, Pub Olohuone, ravintola Kammari, Kellari Night Club, tanssiravintola Sali, ryhmäpaketit

Revontultentie


Ruoka on Helenan Kievarin sydän. Kuvat: Helenan Kievari

Toiveiden mukaista lomailua Helenan Kievarissa

Perinteikäs hotelli Helenan Kievari sijaitsee aivan Ylitornion keskustassa, keskellä kunnan palveluita – kuitenkin aivan lähellä ympäröivän luonnon houkutuksia.


  Helenan Kievari yhdistää luonnonläheisen lomailun ja keskusta-asumisen helppouden. Kiehtovan villi Tornionjoki, Aavasaksanvaaran upea luonto sekä alueen kulttuuri meänkielineen ja Ruotsin läheisyyksineen houkuttelevat matkailijoita Ylitornioon. Helenan Kievari tarjoaa modernia asumista aivan kunnan keskustassa, hyvien liikenneyhteyksien päässä: linja-auto- ja rautatieasemat sijaitsevat kävelymatkan päässä, ja valtatietä pitkin pääsee liikkumaan kätevästi lähiseudulle.

Palkittu keittiö

  Helenan Kievarissa on 26 nykyaikaista huonetta, kaksi saunaa, tilavat kokoustilat sekä peräti neljä erilaista ravintolaa. Pub Olohuone ja ravintola Kammari palvelevat päivittäin sekä hotellin asukkaita että kuntalaisia ja Kellari Night Club on avoinna viikonloppuisin.  Tanssiravintola Sali toimii tanssipaikkana sekä tilauksesta juhlatilana.  Ruoka on Helenan Kievarin sydän, ja hotellin keittiö onkin palkittu ruuastaan. Alusta asti itse tehty, tuoreista raaka-aineista valmistettu herkullinen ruoka on Helenan Kievarin ylpeys, josta ei tingitä. Oli kyseessä sitten lounasbuffet tai kolmen ruokalajin illallinen, laatu on aina avainasemassa.

Omaleimaisuus näkyy

  Helenan Kievarin paikalle perustettiin hotelli ensimmäisen kerran jo vuonna 1927, ja se onkin perinteikäs perhehotelli, jossa historiaa kunnioitetaan. Hotellissa on haluttu säilyttää tietty omaleimaisuus, ja vaikka toiminnallisuudesta ja mukavuudesta ei olekaan haluttu tinkiä, liian moderniksi hotellia ei ole haluttu tehdä. Yksityinen, perinteikäs tyyli tuo virkistävän poikkeuksen ketjuhotellien persoonattomuudelle.  Omaleimaisuus näkyy myös Helenan Kievarin palveluissa. Hotelli tarjoaa ryhmille valmiiksi paketoituja kokonaisuuksia, joihin asumisen ja ruokailujen lisäksi sisältyy retkiä lähialueen nähtävyyksille. Omaa tuotantoa olevien valmiiden ohjelmapakettien lisäksi Helenan Kievari räätälöi jokaiselle ryhmälle tarvittaessa ryhmän toiveiden mukaisen ohjelman, joka paketoidaan yksilöllisellä ja ystävällisellä palveluotteella.
http://www.helenankievari.com

Tekstin kirjoittiMatleena Ikonen


Näistä olemme kirjoittaneet:
Alue-esittelytErikoishaastattelutTapahtumatNähtävyydetLuontokohteetRuokailu, majoitusTeatterit, orkesteritLiikunta, hyvinvointiMuseot, kirkotOstokset, käsityöt, lahjatavaratJuhlapaikat, kokouspaikat
Hae
Hae

Juttuarkiston etusivulle »