Kirjaudu ylläpitoon


Salasana unohtunut?

Käyttäjätunnuksesi on sähköpostiosoitteesi.

Jos olet hukannut salasanasi tai sähköpostisi (=käyttäjätunnuksesi) on muuttunut, niin lähetä yhteydenottolomakkeella webmasterille pyyntö luoda uusi salasana tai tunnus.

Lomakkeeseen »

26.04.2011

Slow life saapui Runnin Kylpylään


Slow life saapui Runnin KylpyläänRunnin Kylpylä sijaitsee Savon sydämessä, 23 km Iisalmesta. Runni on Suomen vanhimpia kylpylöitä, jossa on vietetty elämyksellistä kylpyläelämää jo vuosisadan ajan. Runni tuli kuuluisaksi 1750 -luvulla löydetystä terveyslähteestä, josta ammennetaan voimaa yhä tänäänkin. Runni tarjoaa hyvää vastapainoa kiireiselle elämänrytmille.

Slow lifella eli leppoistamisella pyritään lisäämään hyvinvointia ja elämänlaatua arjen keskelle. Leppoistamisen tavoitteena on itsensä kuuntelun kautta saavutettava mielen tasapaino ja stressittömyys. Slow life pitää sisällään useita asiakokonaisuuksia. Runnilla näitä leppoisia tuotteita on saatavana kuudesta eri kategoriasta:

    * Runni Slow food
    * Runni Slow loma
    * Runni Slow TYKY
    * Runni Slow Day Spa
    * Runni Slow kokous
    * Runni Slow ohjelmapalvelut

Mukavan leppoisaan tunnelmaan johdattavat myös usein järjestettävät Savolaeset iltamat sekä jo perinteeksi muodostunut Savolaenen perinneviikko. Kevätkaudella 2011 perinneviikkoa vietetään 16.-22.5.2011, jolloin ohjelmassa ovat mm. uamuvoemistelu savolaesittain, vesj'jumppoo sekä haaskat savolaeset kilipaelut. Suuremmankin nälän karkottaa Ravintola Mamsellissa tarjottava savolaenen loonaspöötä!  

Perinteikkäässä kylpylämiljöössä voi majoittua mukavaan Kylpylähotelliin tai nostalgiseen Kartanohotelliin. Ravintola Mamsellissa tarjolla on päivittäisen lounaspöydän lisäksi Á la Carte -listan herkullisia antimia. Lomasisältöä tuovat allasosastolla virkistäytymisen lisäksi Kylpylähoitola Wedenneidon hemmottelevat hoidot, monipuolinen vapaa-ajan viikko-ohjelma ja mukavat ohjelmapalvelut.

Kokousasiakkaille sekä häiden ja juhlien viettoon soveltuu Kylpylähotellin kabinettien lisäksi Kartanohotellin viehättävä Wesipehtoori, joka toimii tilausravintolana. Ravintola Mamsellin parketilla pyörähdellään orkesteritanssien merkeissä keskiviikkoisin ja lauantaisin ja viihdettä tarjoavat myös ohjelmalliset iltamat sekä musiikki- ja teatteriesitykset. Saunanautintojen ystäville Kiurujoen rannalta löytyy tunnelmallinen savusauna, jonka pehmeissä löylyissä arjen kiireet jäävät taakse.   

– Veden parantavaan voimaan ja runnilaisen kylpyläelämän lumoihin viehättyivät aikoinaan myös suomalaisen taiteen ja kulttuurin merkkihenkilöt C.G. valtionhoitaja Mannerheimin kera, kertoo Henna Yletyinen Runnin Kylpylästä.

– Kulkiessasi Runnin maisemissa ja nauttiessasi lomasta voit melkein kuulla Aino Acktén kirkkaan laulun, nähdä Eino Leinon kulkemassa runovihko kädessään Kiurujoen rantamilla ja Mannerheimin lausumassa tervehdystään Kartanohotellin portailla. Myös tänä päivänä Runnin Kylpylässä voi kokea unohtumattomia lomariemuja, joista saa kokonaisvaltaista hyvinvointia ja iloa elämään, lupaa Yletyinen.

www.runni.fi

Eeva Oksman

« Takaisin