Site logo

Koiraystävälliset kohteet

Koiraystävälliset kohteet

On aika ottaa karvainen ystäväsi mukaan seikkailuun!

Etsitkö mukavaa matkakohdetta, jossa voit nauttia lomasta yhdessä lemmikkisi kanssa? Kotimaassa Koiraystävälliset kohteet -sivu tarjoaa kattavan katsauksen paikkoihin, jotka ovat avoimia sekä sinulle että parhaalle ystävällesi.

Tutustu näihin elämyksellisiin kohteisiin, viihtyisiin majoitusvaihtoehtoihin ja koiraystävällisiin aktiviteetteihin ympäri Suomea.

Aloita matkasi Koiraystävälliset kohteet -sivulta ja valmistaudu unohtumattomaan lomaan koirasi kanssa!

Koiraystävällinen majoitus

Tankar Inn Hostel

Kokkola

Tankarin majakkasaaren luotsiasemalla on moderni retkeilyhostelli Tankar Inn, jossa yövyt viihtyisissä kahden hengen huoneissa yhdessä koirasi kanssa.

Hotelli luokitus: Hostelli
Vuodepaikkoja: 18
Oma ravintola: ei (asiakaskeittiö), aamiainen Café Tankarissa 275 m
Venesatama: 300 m
Majakka: 100 m

Yöpyminen Tankarin majakkasaarella on ikimuistoinen kokemus johon majakan valokeila piirtää mielikuvia menneestä ajasta.

Oravi Apartments - huoneistohotelli

Oravi, Etelä-Savo

Toukokuu on parasta norpparetkien aikaa, silloin voit varmimmin nähdä norpan köllöttelemässä kivellä.

Oravi Apartments huoneistohotelli Oravin kylällä on ravintolan, venesataman ja luontoaktiviteettien vieressä. Patikointi, pyöräily, kalastus ja veneily ovat suosituimmat aktiviteetit. Lähellä sijaitsee Linnansaaren kansallispuisto, jossa on hienoja retkeilyreittejä Saimaan saaristossa.

Hotelli luokitus: ✭✭✭✩✩ (3,5)
Huoneita: 4 perhehuoneistoa sekä 13 studiota. Perhehuoneistot ovat varustettu erillisillä makuuhuoneilla ja soveltuvat 2-4 hengelle. Studiot ovat 1-2 hengelle.
Oma ravintola: On
Pysäköinti: parkkipaikat sähkötolpilla
Sähköauton latauspisteitä: –
Venesatama: vieressä

Koto Hotelli

Pihtipudas

Koto Hotelli on modernisti maalainen yksityisomisteinen hotelli vireässä Pihtiputaan pitäjässä aivan keskellä Suomea, vain 300 metriä Nelostieltä.

Hotelli luokitus: ✭✭✭✩✩ (3,5)
Huoneita: 13
Oma ravintola: Koto Bistro
Pysäköinti: ilmainen paikoitus
Sähköauton latauspisteitä: 2
Linja-autopysäkki: 10 min. kävely

Koto Hotellin liikkeelle panevana voimana on rakkaus kotiseutuun, ja tästä Koto Hotelli on myös saanut nimensä. Arvomme ovat aitous, kotoisan hyvä palvelu sekä luonnon ja kanssaihmisten kunnioitus.

Play Video about Myly Shoppailee

K-Supermarket Postitalo, Helsinki

Postitalo on kiinnostava ja uniikki kauppapaikka urbaanissa ympäristössä. Ja koiraystävällinen.

Koivumäen kartanon kesälounas

Kuopio

Koivumäen kartano on avoinna tapahtumakalenterin mukaan, kuten sunnuntaibrunsseilla, kesälounaalla, vappuna, äitienpäivänä, isänpäivänä ja joululounaalla sekä tilauksesta juhliin, kokouksiin ja ryhmille. Kartanon ravintolaan ovat myös hyvin käyttäytyvät lemmikit tervetulleita

Kesälounas: 1.6. alkaen ma-pe klo 11-14
Sunnuntaibrunssi: 26.5., 7.7. ja 4.8. klo 11-14

Nauti pitkä lounas, kuppi parasta kahviamme tai rentouttava ilta rakkaiden seurassa. Koivumäen kartanossa kohtaavat ruoka ja rauha.

Entisessä rukoushuoneessa on käyty koulua, pidetty klinikkaa ja majoitettu sotilaita ja siirtolaisia sota-aikaan.

Janakkalan Laurinmäki on tulvillaan käsin kosketeltavaa hämäläistä menneisyyttä sekä iloisia tapahtumia nykyajassa.

Keskiaikaisen Pyhän Laurin kirkon kupeessa odottaa Laurinmäen torpparimuseo, joka vie aikamatkalle 1800-luvun lopulle. Kurkista savupirttiin, vieraile sepän pajalla, katso onko saunatonttu kotona.

Laurinmäen merkityt luontopolut tarjoavat luontoelämysten lisäksi nuotiopaikkoja ja jännittäviä aarteita!

Retkipäivän lepohetken tarjoaa 1913 rakennettu Laurinmäen Keltaisen talon kulttuurikahvila – entinen rukoushuone. Se on saanut uuden elämän kulttuuritapahtumien, kurssien ja konserttien tunnelmallisena näyttämönä.

Fakta: Laurinmäellä 19 käyntikohdetta
Päätapahtumat:
9.6. Laurinmäen Kesänavaus
28.–30.6. Janakkalan Barokki ja Lasten barokki
31.8. Taaran markkinat ja Nuku yö ulkona
23.11. Laurinmäen joulunavaus
Aukiolo: Museo on avoinna kesä-elokuussa ja tapahtuma-aikoina, sekä ennakkotilauksesta myös muina aikoina.

Noli Herttoniemi

Helsinki

Lemmikki- ja perheystävällisestä Hertsikasta löytyy kattavien ulkoilumahdollisuuksien ja merimaisemien lisäksi myös Helsingin ainoa virallinen koirauimaranta.

Hotelli luokitus: ✭✭✭✩✩ (3,5)
Huoneita: 263
Oma ravintola: 
Pysäköinti: 
Sähköauton latauspisteitä: 
Metroasema: 5 min. kävelymatka

Nolissa Herttoniemen 50-luvun ihanteet kukoistavat: vehreys, väljyys ja kodikkuus.

Yhdessä

parhaan kamun kanssa

Koiran kanssa ostoksille

Jatkossa lemmikkieläimen, kuten koiran, voi ottaa mukaan ruokaostoksille uuden elintarvikehygienia-asetuksen myötä. Maa- ja metsätalousministeriön tuoreen säädöksen mukaan lemmikin voi tuoda mukanaan esimerkiksi kauppaan tai kioskiin.

Aiemmin vain avustavan koiran, kuten opaskoiran, oli sallittua tulla rekisteröidyn elintarvikehuoneiston, kuten kaupan asiakastiloihin.

Kaupat suhtautuvat kuitenkin toistaiseksi uudistukseen varauksella, sillä asiakkaiden joukossa on myös allergisia. Kauppias voi edelleen estää tai rajoittaa lemmikkien sisäänpääsyä ruokakauppaan.

Koiraystävälliset aktiviteetit

Torpan metsä

Salo

Torpan metsä on koirametsä ja koko perheen retkeilymetsä, joka sijaitsee noin 6 km:n päässä Salon keskustasta Wiurilan kartanon vanhan torpan mailla.

Alueen koko: n. 2 hehtaaria
Palvelut: nuotiopaikka, laavu ja puucee.
Varaaminen: Torpan metsän voi vuokrata täysin omaan käyttöönsä niin pitkäksi aikaa kerrallaan kuin alueen varauskalenterissa on tilaa.

Koirametsää kiertää 2 metriä korkea aita.

Galleria Himmelblau

Tampere

Himmelblaun myötä historiallisessa Tampereen Finlaysonin tehdasmiljöössä elää persoonallinen käsityöläiskulttuuri.

Suomen suurimpiin lukeutuva taidegalleria, joka tarjoaa upean kattauksen kuvataiteen eri lajeja ympäri vuoden. Gallerian näyttelyt esittelevät taidegrafiikkaa, maalauksia, piirroksia ja veistoksia.

Pääsymaksu: ilmainen

Muuta: Kesäisin Galleria Himmelblau on osa Finlayson Art Area -taidetapahtumaa

Arkkitehtuuripolku sopii kaikille, jotka haluavat tutustua Paimion parantolan upeaan arkkitehtuuriin ja historiaan. Se on myös hyvä vaihtoehto esimerkiksi nelijalkaisten ystävien kanssa matkaaville, sillä polku on helppokulkuinen ja sopii hyvin myös koiran ulkoiluttamiseen.

Reitin pituus 2,2 km
Kohokohdat: Legendaarinen parantolarakennus, mukavat mäntykangasmaastot, kaunis purolaakso
Parkkipaikka:
Ruokolinnantie 28, Preitilä, joka on entisen ylilääkärin talon, nykyisen päiväkodin parkkipaikka.
Pääsymaksu: kaikille ilmainen

Polulla on vaan pakko pysähtyä ihailemaan parantolarakennusta.

Blogistamme poimittua

huhti 17
Suomi siistimmäksi – kotimaassa.fi roskaton Suomi -tempaus

Roskaton Suomi – yhteinen tavoite Kotimaassa.fi matkailutiimi haluaa kannustaa roskattomaan Suomeen. Suomessa on käynnissä innostavia kampanjoita, jotka pyrkivät tekemään maastamme roskattoman paratiisin niin paikallisille asukkaille kuin matkailijoillekin. Kotimaassa.fi kannustaa nyt kaikkia osallistumaan #kotimaassaroskaton  #roskatonsuomi ja #miljoonaroskapussia -tempauksiin. Kaikki ovat kutsuttuja mukaan tähän tärkeään ja konkreettiseen ponnistukseen. Kampanjan tavoitteena on herättää tietoisuutta siitä, miten jokainen voi omalla […]

huhti 24
Koiraystävälliset kohteet Suomessa

Koiraystävälliset kohteet nyt yhdessä paikassa Tämän vuoden koiranpäivänä Matkailu Kotimaassa esittelee koiraystävälliset kohteet. Lähde seikkailemaan ja tutustumaan Suomen kauniisiin maisemiin yhdessä karvaisen ystäväsi kanssa. Löydät koiraystävälliset sivulta majoitusta, ravintoloita, aktiviteetteja ja muita kohteita. Auta meitä myös löytämään uusia hyviä kohteita, vinkkaa niistä meille. Kotimaassa.fi:n uusi koiraystävälliset sivu tarjoaa kattavan valikoiman kohteita, joissa voit nauttia reissusta […]

maalis 27
Onko Lahti Suomen pääsiäiskaupunki 2024?

Missä ja miten viettää pääsiäistä Pääsiäinen on aika, jolloin moni suomalainen suuntaa eri puolille maata viettämään keväistä juhlaa ja nauttimaan erilaisista tapahtumista. Vuonna 2024 Lahdessa näyttää olevan runsaasti pääsiäiseen liittyviä tapahtumia, kuten Kärsimystie-katunäytelmä, Pääsisäismyyjäiset ja Pääsiäiskonsertti, jotka tarjoavat monipuolista ohjelmaa niin paikallisille asukkaille kuin vierailijoillekin. Lisäksi kaupungin museoista moni on avoinna pääsiäisviikonloppuna (la-su), joten kulttuurin […]

Koiraystävälliset kohteet kartalla

Jaa tämä sivu

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email