Site logo

Petäys Resort – juuret järvessä ja sydän palvelussa

Viehättävän hämäläisen maalaistien päässä, luonnonkauniin kansallismaiseman keskellä, sijaitsee Petäyksen hyvän olon niemi.

Vanajaveden rannalla sijaitseva Petäyksen lomakeskus tarjoaa rentoutumisen ja levollisten yöunien lisäksi aktiviteetteja sekä herkullista ruokaa. Näissä maisemissa helppo irtautua arjen huolista, sillä auringonlaskua järven rannalla ihaillessa tai terassilla aamiaista nauttiessa mieli lepää. 

Petäys Resortin vastaanottoaula. Kuva: Petäys Resort
Petäys Resortin vastaanottoaula. Kuva: Petäys Resort

Jopa neljä miljoonaa suomalaista asuu 200 kilometrin säteellä yksityiseen niemenkärkeen rakennetusta Petäyksestä. Helsingistä ja Lahdesta on reilun tunnin ajomatka, Tampereelta vielä lyhyempi.

Häme on tekemistä täynnä

Petäyksen keskeinen sijainti mahdollistaa monenlaiset päiväretket. 
– Alueella on valtava määrä näkemistä ja kokemista, kertoo Petäyksen omistajayrittäjä Juha-Pekka Tuominen

Petäyssali on oivallinen tila yksityisille juhlille ja kokousillallisille. Tilaa on jopa 100 ruokailijalle. Kuva: Petäys Resort

Lähellä on esimerkiksi Iittalan Lasimäki, Sibeliuksen syntymäkoti ja kävelymatkan päässä Tyrvännön järvikalastusmuseo. Lähikaupungin, Hämeenlinnan, ympäristössä on kuusi golfkenttää sekä monipuolista kulttuuritarjontaa teatterista erilaisiin tapahtumiin. Tampereen Särkänniemeen ajaa alle tunnissa, ja lähistöllä on toinenkin lapsiperheiden kestosuosikki, Tervakosken Puuhamaa. 

Petäys Resortin vierasvenesatama. Kuva: Petäys Resort

Myös Petäyksessä riittää tekemistä. Puuhaniemessä on yli 20 erilaista aktiviteettia, kuten veneily, minigolf ja polkupyöräily. Nämä ovat hotellin asukkaille ilmaisia. Petäys on suosittu kalastuspaikka, ja lisäksi Vanajavesi yksi Suomen parhaista rapujärvistä.

Kansallismaiseman äärellä

Petäykseen ovat tervetulleita niin lähiseudun asukkaat kuin kaukaisemmatkin vieraat – joko pidemmäksi aikaa tai vaikka hetkeksi nauttimaan luonnon rauhasta. 

Petäyksen ravintolat tarjoilevat herkullisia makuelämyksiä niin yksityishenkilöille kuin ryhmillekin. Kuva: Petäys Resort

Petäyksen ravintolat tarjoilevat herkullisia makuelämyksiä niin yksityishenkilöille kuin ryhmillekin. Lomakeskuksessa on mahdollisuus pitää esimerkiksi kokouksia, juhlia tai virkistyspäiviä. Isommille ryhmille voidaan järjestää myös risteilyjä Vanajavedellä.
– Autamme tarvittaessa ohjelman järjestämisessä. Meillä on ryhmille valmiita ohjelmia ja käyntikohteita, Juha-Pekka Tuominen toteaa.

Rantasaunoja Petäyksessä on kaksi. Kuva: Petäys Resort

Järvimaiseman äärellä pääsee nauttimaan perinteisen suomalaisesta saunakulttuurista. Hotellisaunojen lisäksi lomakeskuksessa on savusauna, kaksi rantasaunaa jacuzzeineen sekä traktorin peräkärryn päälle rakennettu Zetor-sauna, joka on unohtumaton elämys vaikkapa polttariporukoille tai muille ryhmille. 

www.petays.fi

Teksti: Mirka Kallio Kuvat: Petäys Resort

Kommentit

  • Ei vielä kommentteja.
  • Lisää kommentti