Site logo

Maltillisten Matkailuanarkistien Manifesti

Kulkija kurjan maan, olet tullut oikeaan paikkaan

1. Päämäärä tuntematon

Sun tekee mieli lähteä! Hypätä autoon ja kiihdyttää. Päätyä jonnekin, missä et oo koskaan ollut. Haluat haukkoa henkeä, olla vapaa ja huoleton, mutta et tiedä minne mennä. Me ollaan täällä just sua varten, mutta me ei voida päättää sun puolesta. Sä päätät. Sä teet. Ja loppujen lopuksi sun ei tarvitse tietää, minne sä menet. Sä voit vaan mennä!

2. Sulla on ohjat

Ollaan koostettu villi listaus kohteita kaikista Suomen kunnista ja kaupungeista. Ollaan vuodatettu verta, hikeä ja kyyneliä, jotta voit hillua huolettomasti ja saada kaiken irti sun lomasta. Voit mennä ihan, miten haluat. Sä oot ohjaksissa, me vaan annetaan älytön vaihtoehtojen rikkaus.

3. Et voi kysyä mahdottomia!

Suomen tunnetuimmat kohteet on jo tullut tutuksi ja sä kaipaat jotain muuta. Josko nyt jättäisit Puuhamaan välistä ja kääntäisit auton nokan kohti Kusikiveä? Tai jos oot jo vanha Suomiseikkailija, kaiken nähnyt kulkija, niin haasta meitä! Meidän Suomiseikkailijoiden maltillinen anarkistitiimi on kaivautunut kuntien, kaupunkien ja kylien sielunmaisemiin ja ammentanut sieltä suuresti harkiten kaiken näkemisen arvoisen.

4. Kuka vaan voi olla Maltillinen Matkailuanarkisti!

Tervetuloa meidän lempeään rämäpääjoukkoomme. Hyppää bussiin, autoon, junaan tai pyörän päälle ja sukella Suomen mutkiin ja muhkuroihin. Älä välitä ennakkoluuloista tai seuraa trendejä, luo oma polkusi halki itikoiden ja viileiden kesäsateiden!

Kommentit

  • Ei vielä kommentteja.
  • Lisää kommentti