Site logo

LASKETTELUKESKUKSET SUOMESSA

LASKETTELUKESKUKSET SUOMESSA

Laskettelukeskukset Suomessa
Grillit Suomessa - Top 10

Listasimme parhaat laskettelukeskukset

Listasimme parhaat laskettelukeskukset

Laskettelukeskukset Suomessa sivu päätettiin luoda ympärivuotista matkailua ajatellen sun iloksi. Tämä sivu koostaa monia laskettelukeskuksia Suomessa ja pian kaikki kohteet mitä Suomessa löytyy lasketteluun liittyen.

 

Alta löydät siis laskettelukeskuksia, niin yksittäisinä listauksina kuin vuorostaan kartalta. Alla on nappi, jolla pääset sivun alalaidassa olevaan karttanäkymään. 

 

 

Löytämisen iloja laskettelukeskuksien parissa!

LASKETTELUKESKUKSIEN AATELIA

LASKETTELUKESKUKSIEN AATELIA

Käy heti tsekkaa olisiko joki näistä laskettelukeskuksista kiinnostava tai, jos tuntuu että haluat lisää, niin alempaa löydät tai klikkaa nappia ”KATSO KOHTEET KARTALLA

Selaa laskettelukeskuksia nuolilla

Laskettelukeskuksia moneksi

Suomessa on useita kymmeniä laskettelukeskuksia. Kerro meille jos mieleinen kohde puuttuu listaltamme ja olemme laskettelukeskukseen yhteydessä.

Hauska laskettelukeskus yksityiskohta

Tiesitkö, että suomalaisissa laskettelukeskuksissa lumi on niin laadukasta, että jotkut keskukset tuottavat sen itse? Esimerkiksi Levi käyttää lumetusjärjestelmäänsä, joka pystyy luomaan lunta, kun luonnonlunta ei ole tarpeeksi. Joten vaikka suomalaisten laskettelukeskusten talvet eivät aina ole lunta täynnä, ne takaavat silti rinteissään mainiot lasketteluolosuhteet!

Näin suomalaiset laskettelukeskukset varmistavat, että laskettelukausi on pitkä ja lumi aina riittävän pehmeää hupia varten. 🌨️🎿

Laskettelukeskukset kotimaassa

Laskettelukeskukset kartalla

Löydä mieleiset laskettelukeskukset kartalta. Voit klikata yksittäisiä kohteita auki ja nähdä niistä lisätietoja!

Laskettelukeskuksien lähellä olevia kohteita