Kirjaudu ylläpitoon


Salasana unohtunut?

Käyttäjätunnuksesi on sähköpostiosoitteesi.

Jos olet hukannut salasanasi tai sähköpostisi (=käyttäjätunnuksesi) on muuttunut, niin lähetä yhteydenottolomakkeella webmasterille pyyntö luoda uusi salasana tai tunnus.

Lomakkeeseen »

Kohtaamisia, Heikki Willamon valokuvanäyttely Lohjalla

Paikkakunta: Lohja
Ajankohta: 08.05.2019 - 27.10.2019
Sijainti: Uusimaa
Tapahtumatyyppi: Näyttely, esittely
Lisätietoa: https://www.lohja.fi/vapaa-aika-liikunta/lohjan-museo/

Kuvaus:
Kohtaamisia, Heikki Willamon valokuvanäyttely 8.5.–27.10.2019
Lohjan Museo (Rovastinkatu 1, 08100 Lohja) 

  Kohtaamisia -näyttely koostuu noin 30 nisäkäskuvasta: edustettuina ovat karhu, hirvi, kauriit, supikoira ja mäyrä. Karhut on valokuvattu Kuhmossa vuosina 2010-2016. Muut kuvat ovat kuvaajan kotiseudulta läntiseltä Uudeltamaalta. Willamon ajatuksena on saattaa yhteen alkuperäistä eläimistöämme sekä ihmisen tänne tuomia lajeja. Valokuvaajana Willamo on kiinnostunut kotiseutunsa Lohjan ja Länsi-Uudenmaan vanhoista metsistä sekä eläimistä, erityisesti nisäkkäistä. Häntä kiinnostavat ihmisen ja eläimen kohtaaminen, kalliotaide, vanhat myytit ja mytologiat. Näyttelyä on tukenut Opetus- ja kulttuuriministeriö.« takaisin


Valitse alue:

Tapahtumatyyppi:

Tiesitkö?

että Villi Länsi onkin Pohjois-Pohjanmaalla Muhoksella? Los Coyotes Ranchilla pääsee irtautumaan arjesta ja tempautumaan mukaan 1800-luvun Amerikan menoon! (s. 48 Los Coyotes Ranchillla meno on kuin villissä lännessä)

Matkailu kotimaassa.fi nro 4-2015