Nro 5-2018
Luokittelu: Varsinais-Suomi, Satakunta ;  Nähtävyydet ;  Ruokailu, majoitus ;  Teatterit, orkesterit ;  Liikunta, hyvinvointi ;  Juhlapaikat, kokouspaikat ;  Aina ;  Kesä ; 
Avainsanat: Satakunta, Nakkila, Villilän kartano, Sani Aartela

Satakunta


Jatkuvasti kehittyvä Villilän kartano ja kulttuurikeskus palvelee erityisesti tilausryhmiä mutta avaa ovensa myös ohikulkijoille läpi vuoden. Kuva: Villilän kartano

Villilän kartano ja kulttuurikeskus nostaa Nakkilan maailmankartalle

Hittiyhtye Aikakoneen keulahahmona tunnetun Saija "Sani" Aartelan ensimmäinen vuosi Villilän emäntänä on täyttymässä. Jatkuvasti kehittyvä Villilän kartano ja kulttuurikeskus palvelee erityisesti tilausryhmiä mutta avaa ovensa myös ohikulkijoille läpi vuoden.


  Aartelan tavoitteena on luoda Villilästä laajan kirjon tapahtumakeskus. Kulttuurihistoriallisesti merkittävä kartanomiljöö nostaa juhlat, kokoukset ja muut kokoontumiset uusiin ulottuvuuksiin.


Villilän emäntä Sani Aartela. Kuva: Villilän kartano
  – Kartano soveltuu erinomaisesti 80 hengen tilaisuuksiin. Jopa 350 vieraan yritysjuhliin ja seminaareihin tilat tarjoaa samassa pihapiirissä sijaitseva Villilä Studiot, joka on kiehtova kohde myös matkailijaryhmille, hän esittelee.


Villilän kartanon tilava sali. Kuva: Villilän kartano

Aidosti yksilöllistä palvelua

  Keskeinen sijainti pääteiden varsilla mutta silti luonnon helmassa luo erinomaiset edellytykset kursseille ja retriiteille. Villa Emman huolella remontoiduissa huoneissa on majoitustilaa 22 yöpyjälle.


Villa Emman huolella remontoiduissa huoneissa on majoitustilaa 22 yöpyjälle. Kuva: Villilän kartano
  Kotoisuus ja erityistoiveiden huomiointi ovat Aartelalle kunnia-asioita.

  – Yli 25 vuoden keikkailu ja hotellielämä ovat opettaneet, miten majoitusmaailmassa voi erottua ja mitä yksilöllisten tarpeiden ymmärtäminen merkitsee.


Villilän kartanossa on myös viehättäviä, pienempiä huoneita. Kuva: Villilän kartano
  Samaa prioriteettia noudatetaan kaikessa toiminnassa.

  – Oli tilaisuus minkälainen tahansa, ohjelma ja tarjoilut suunnitellaan aina asiakkaan toiveiden ja budjetin mukaan. 


Ryhmävierailuun voidaan yhdistää myös maistelutilaisuus kartanon tiiliholvisessa viinikellarissa. Kuva: Villilän kartano
  Matkailijaryhmille räätälöidyt kartano-opastukset ruokailuineen ovat saatavilla vuodenaikaan katsomatta. Vierailuun voidaan yhdistää myös maistelutilaisuus kartanon tiiliholvisessa viinikellarissa.

Kaikille avoin kulttuurikeskus

  Pyhäpäivien buffetkattauksia lukuun ottamatta talvella Villilän ravintola palvelee tilausperiaatteella. Silti kartanossa on aina joku paikalla.

  – Emme pidä portteja kiinni, vaan jokainen on tervetullut koputtamaan oveen ja tutustumaan upeaan kartanomiljööseen, Aartela lupaa.

  – Puutarhassa sijaitseva Sakari Peltolan patsaspuisto on aina avoinna. Järjestämme myös taidenäyttelyitä ja toivomme, että taiteilijat tarjoaisivat rohkeasti teoksiaan näytille.


Kesäisin Café & Bar Garagen lauantai-iltoja vauhdittaa elävä musiikki. Kuvassa taustalla näkyy perinnesauna. Kuva: Villilän kartano
  Kesällä Villilässä on villimpää menoa. Café & Bar Garagen lauantai-iltoja vauhdittaa elävä musiikki. Asiakkaiden käytössä on myös kolme tunnelmallista tilaussaunaa sekä ulkopalju. 


Perinnesaunassa on aitoa tunnelmaa. Kuva: Villilän kartano
Paikallisten yhteistyökumppaneiden avulla onnistuvat myös luonnonläheiset aktiviteetit, kuten ratsastus, kalastus ja melontaretket.

  – Uskon, että Villilä nousee uuteen kukoistukseen ja tuo Nakkilaan uutta elämää kaikkialta Suomesta ja maailmasta. Jotta unelmat voisivat käydä toteen, on uskallettava ottaa riskejä ja uskottava omaan tekemiseen, kartanon toimelias emäntä julistaa.

http://www.villilankartanohotelli.fi

Tekstin kirjoittiSaana Jaakkola


Näistä olemme kirjoittaneet:
Alue-esittelytErikoishaastattelutTapahtumatNähtävyydetLuontokohteetRuokailu, majoitusTeatterit, orkesteritLiikunta, hyvinvointiMuseot, kirkotOstokset, käsityöt, lahjatavaratJuhlapaikat, kokouspaikat
Hae
Hae

Juttuarkiston etusivulle »