Nro 2-2018
Luokittelu: Kymenlaakso, Etelä-Karjala ;  Ruokailu, majoitus ;  Liikunta, hyvinvointi ;  Juhlapaikat, kokouspaikat ;  Aina ;  Kesä ; 
Avainsanat: Imatra, Imatran Kylpylä, Taikametsä, Taikajoki, Beauty Spa Wellamo, Kruunupuiston kesäteatteri, maisemaristeily, patikointi

Kotimaan Matkailumessut Tampereella 20.-22.4.2018


Imatran Kylpylä sijaitsee Saimaan rannalla. Kuva: Imatran Kylpylä

Taianomaisia hetkiä 
Saimaan rannalla

Imatran Kylpylä on Itä-Suomen monipuolisin kylpylähotelli, jossa aika menettää merkityksensä ja arki jää unholaan. 


  Saimaan rannalla sijaitseva Imatran Kylpylä on mitä loistavin paikka irrottautua arjen kiireistä – vuodenajasta ja säästä riippumatta. Talvella on ihanaa nauttia kylpylän suloisesta lämmöstä ja kesällä rentoutua altaalla rantapäivän päätteeksi. 


Kylpylä Taikametsän valo- ja äänitehosteet ovat saaneet vaikutteita Suomen luonnosta. Kuva: Imatran Kylpylä
  Suomen luonnosta vaikutteita saaneeseen Kylpylä Taikametsään rakennetaan parhaillaan uutta osaa, Taikajokea, joka avataan yleisölle kesäkuussa. Uuteen osaan tulee porealtaita, vesijuoksuallas sekä kuuma- ja kylmäaltaat. Kylpylän vetonaulaksi valmistuu 80 metriä pitkä liukumäki valo- ja äänitehosteineen. 

  Nykyisen kylpylän palvelut ovat avajaisiin saakka käytössä normaaliin tapaan.

Huikeita maisemia ja hemmottelua

  Imatran Kylpylän hotellista avautuu upea maisema Suomen suurimmalle järvelle, Saimaalle.

  – Mitä ylempään kerrokseen majoittuu, sitä upeammaksi näkymä muuttuu, kertoo kylpylän myynti- ja markkinointipäällikkö Maija Saajanlehto.

  Enemmän yksityisyyttä ja rauhaa kaipaaville tarjolla on myös loma-asuntoja. 


Koko perheelle on mukavaa tekemistä niin sisällä kuin ulkona. Kuva: Imatran Kylpylä
  Lapsiperheet on kylpylässä huomioitu monin tavoin. Sekä ulkona että sisällä on leikkipaikka, ja koko perheelle löytyy yhteistä tekemistä sekä mielenkiintoisia aktiviteetteja, kuten pakohuone. 


Beauty Spa Wellamo tarjoaa nautinnollisia hetkiä. Kuva: Imatran Kylpylä
  Aktiivisille liikkujille on tarjolla ohjattuja tunteja lukujärjestyksen mukaan. Hemmottelua kaipaavista taas pitää huolen Beauty Spa Wellamo

Imatran kesä on täynnä elämää 

  Imatralla on paljon nähtävää ja koettavaa. Ikimuistoinen tapa tutustua ympäristöön on kesäinen maisemaristeily Saimaalla. Kylpylän lähistöllä on myös hyvät patikointimahdollisuudet ja pyöräillen voi tutustua Imatran kauniisiin maisemiin laajemmin. 


Syksyisellä patikkaretkellä voi löytää kantarelleja. Kuva: Imatran Kylpylä
  – Kesäaikaan tarjolla on kesäteatteripaketteja Kruunupuiston kesäteatteriin, jossa tänä kesänä esitetään kesä-heinäkuussa musiikkikomediaa Haluatko mökkiläiseksi, Maija Saajanlehto vinkkaa.

  Kesäisin Imatralla järjestetään monia isoja tapahtumia. Jos taas rentoutuminen kiinnostaa ihmisvilinää enemmän, kävelymatkan päässä kylpylästä on hiekkaranta, jossa hellepäivä jos toinenkin kuluu mukavasti. 

Imatra tarjoaa jokaiselle jotakin. http://www.imatrankylpyla.fi

Tekstin kirjoittiMirka Kallio


Näistä olemme kirjoittaneet:
Alue-esittelytErikoishaastattelutTapahtumatNähtävyydetLuontokohteetRuokailu, majoitusTeatterit, orkesteritLiikunta, hyvinvointiMuseot, kirkotOstokset, käsityöt, lahjatavaratJuhlapaikat, kokouspaikat
Hae
Hae

Juttuarkiston etusivulle »