Nro 1-2018
Luokittelu: Pirkanmaa, Häme ;  Alue-esittelyt ;  Luontokohteet ;  Ruokailu, majoitus ;  Liikunta, hyvinvointi ;  Juhlapaikat, kokouspaikat ;  Aina ; 
Avainsanat: Kanta-Häme, Tammela, Eerikkilä, aktiiviteetit, luontomatkailu, uudistukset, kansallispuistot

Kanta-Häme


Eerikkilässä lomaan tai virkistyspäivään voi sisällyttää ammattitaitoisten ohjaajien vetämiä lajikokeiluja, kuten fatbiking. Kuva: Eerikkilä Sport & Outdoor Resort

Eerikkilä uudistuu

Maineikas urheiluopisto on kehittynyt monipuoliseksi vapaa-ajanmatkailukohteeksi.


  Tammelassa sijaitseva Eerikkilä Sport & Outdoor Resort on pitkään tunnettu korkeatasoisena jalkapallon ja salibandyn valmennuskeskuksena. Uudistuva Eerikkilä houkuttelee kuitenkin nykyisin urheilijoiden lisäksi myös vapaa-ajanmatkailijoita, ja Eerikkilä onkin varteenotettava lomakohde kaikille, jotka odottavat lomaltaan aktiviteetteja ja luonnonläheisyyttä. 

Tasokasta majoitusta järvimaisemissa

  Viime syksyn aikana Eerikkilän majoituskapasiteetti kasvoi merkittävästi, kun käyttöön saatiin upouusi lomahuoneisto- ja huvila-alue. Kaikkiaan 16 lomahuoneistoa ja seitsemän huvilaa tarjoavat korkeatasoista majoitusta Eerikkilän kauniissa järvimaisemassa. 

 
Eerikkilään on valmistunut seitsemän korkeatasoista huvilaa. Kuva: Eerikkilä Sport & Outdoor Resort
  Moderneissa ja avarissa huviloissa on kaikki, mitä nykyaikainen lomailija tarvitsee, ja kaiken kruunaa koko talon korkuisen ikkunan takana avautuva luonnonkaunis järvi- ja metsämaisema.


Uudet lomahuoneistot ovat valoisia ja täysin varusteltuja. Kuva: Eerikkilä Sport & Outdoor Resort
  Myös uudessa huoneistohotellirakennuksessa sijaitsevissa lomahuoneistoissa on puitteet huolettomalle lomanvietolle. Valoisia ja täysin varusteltuja huoneistoja on kahden kokoisia, molemmissa kaikki tarvittava ja nukkumapaikat neljälle. Osaan huoneistoista voi viedä lisämaksusta myös lemmikkejä. Mukavan majoittumisen takaavat lähes nurkalta avautuvat ulkoilumaastot Ruostejärven upeissa maisemissa.

Parhaat puitteet aktiivilomalle

  Eerikkilässä on kaikki, jota monipuoliseen aktiivilomailuun tarvitaan: kuntosaleja, kenttiä monenlaisille pallopeleille sekä ympärillä upea luonto patikointireitteineen ja vesiurheilumahdollisuuksineen. Viereinen Ruostejärven virkistysalue luontokeskuksineen tarjoaa puitteet luonnossa liikkumiselle omaan tahtiin: luontoa voi lähteä valloittamaan perinteisesti patikoiden, meloen tai vaikka fatbikella ajaen. 


Luontoon voi lähteä vaikkapa meloen. Kuva: Eerikkilä Sport & Outdoor Resort
  Lomaan tai virkistyspäivään voi sisällyttää ammattitaitoisten ohjaajien vetämiä lajikokeiluja, joissa voi turvallisesti kokeilla lajeja, joiden pariin ei itse tulisi välttämättä lähdettyä. Eräoppaasta saa seuraa läheisiin Liesjärven ja Torronsuon kansallispuistoihin, ja liikunnanohjaajat räätälöivät eritasoisille ryhmille vaikka kuntotestausta tai muita liikunnallisia aktiviteetteja ryhmän toiveiden mukaan.


Perhe retkellä Tammelan upeissa maisemissa. Kuva: Eerikkilä Sport & Outdoor Resort
  Huolettoman loman kruunaa liikkuvien ihmisten tarpeet täyttävä maukas ruoka. Eerikkilän ravintolassa ruoka valmistetaan puhtaista lähialueen raaka-aineista, ja ruokakonsepti on suunniteltu yhdessä palkitun keittiömestarin Pekka Terävän kanssa. Eerikkilän ravintola tarjoaa myös catering-palveluita, joten halutessaan ruokailun voi tilata vaikka suoraan huvilaan tai lomahuoneistoon.

http://www.eerikkila.fi

Tekstin kirjoittiMatleena Ikonen


Näistä olemme kirjoittaneet:
Alue-esittelytErikoishaastattelutTapahtumatNähtävyydetLuontokohteetRuokailu, majoitusTeatterit, orkesteritLiikunta, hyvinvointiMuseot, kirkotOstokset, käsityöt, lahjatavaratJuhlapaikat, kokouspaikat
Hae
Hae

Juttuarkiston etusivulle »