Nro 4-2016
Luokittelu: Keski-Suomi ;  Alue-esittelyt ;  Ruokailu, majoitus ;  Teatterit, orkesterit ;  Liikunta, hyvinvointi ;  Juhlapaikat, kokouspaikat ;  Aina ; 
Avainsanat: Nelostie, Keski-Suomi, Laukaa, Peurunka, kylpylähotelli, allasosasto, aktiviteetit

Nelostie osa 3


Peurungassa on mahdollisuus kokonaisvaltaiseen virkistäytymiseen. Kuva: Kylpylähotelli Peurunka

Peurunka on 
Keski-Suomen keidas

Kylpylähotelli Peurunka tarjoaa Keski-Suomen parhaat puitteet pieneen irtiottoon arjesta.


  Syksyn pimeyden ja kylmyyden hiipiessä pikkuhiljaa esiin, kaamoksen karkottaa parhaiten kylpylän trooppinen tunnelma. Peurungan kylpylän altaiden ja saunojen lämmössä kaamos unohtuu tuokioksi ja arki muuttuu riemuksi.


Peurungan viihdetarjontaan kuuluvat eturivin artistien konsertit, tanssit ja tapahtumat. Kuva: Kylpylähotelli Peurunka
  Peurungassa on mahdollisuus kokonaisvaltaiseen virkistäytymiseen. Kun saman katon alla on sekä viihde-, hyvinvointi- ja liikunta- että ravintolapalvelut, loma on aina enemmän kuin pelkkä kylpyläkäynti. 

Kylpylä on kaiken ydin

  Peurungan vahvuus on sen ydintoiminnassa, kylpylässä. Allasosasto on monipuolinen kokonaisuus, jossa jokaiselle löytyy se oma suosikki. 


Peurungan tunnelmallinen allasosasto, jota ympäröi 100 metrin pituinen jokiallas. Kuva: Kylpylähotelli Peurunka
  Kylpyläosasto on toteutettu avaruusteemalla, ja lopputuloksena on rauhallinen ja seesteinen kylpylätunnelma, jossa kylpijä kokee olevansa kuin öisen tähtitaivaan alla, kaukana valosaasteesta ja radion kovaäänisistä soittolistoista. Vaikutelmaa täydentää allasosaston suurella näytöllä pyörivä avaruusteemainen video. 

  Kylpylän allasvalikoima on monipuolinen: pore- ja kylmäaltaat, hemmotteluallas sekä perheen pienimpien oma Baby Bungee -vauvojen allas takaavat sen, että koko perhe viihtyy. Jokialtaan vastavirtaosuus antaa mahdollisuuden kunnonkohottamiseen, ja nuorison mieleen ovat erityisesti Pohjoismaiden pisin sisäliukumäki ja Wibit-vesikiipeilyrata.

  Kylpemisen välissä on hyvä käydä lämmittelemässä Peurungan saunamaailmassa, josta löytyy saunoja moneen makuun. 

Elämyksiä jokaiselle

  Kylpemishuvien lisäksi Peurunka tarjoaa monipuoliset mahdollisuudet myös ulkona liikkumiseen. Järvimaisemissa kulkeva pururata- ja latuverkosto mahdollistaa omatoimiset ulkoilut muutaman kilometrin mittaisista kävelyistä jopa päivän vaelluksiin.


Kirkkovenesoutu Peurunkajärvellä nostattaa tiimihenkeä. Kuva: Kylpylähotelli Peurunka
  Ryhmille Peurungan parasta antia ovat liikunnanohjaajien vetämät ohjatut liikuntatuokiot tai tiimihenkeä nostattavat aktiviteetit – niistä kestosuosikkina kirkkovenesoutu Peurunkajärvellä. Omat keila- ja jäähallit, frisbeegolf-rata ja kolme kuntosalia takaavat sen, että useammallekin päivälle riittää tekemistä jokaiselle – sille, joka haluaa tosissaan kohottaa kuntoaan, mutta myös sille, joka haluaa lomallaan nautiskella kiireettömästä olemisesta.http://www.peurunka.fi

Tekstin kirjoittiMatleena Ikonen


Näistä olemme kirjoittaneet:
Alue-esittelytErikoishaastattelutTapahtumatNähtävyydetLuontokohteetRuokailu, majoitusTeatterit, orkesteritLiikunta, hyvinvointiMuseot, kirkotOstokset, käsityöt, lahjatavaratJuhlapaikat, kokouspaikat
Hae
Hae

Juttuarkiston etusivulle »