Nro 2-2016
Luokittelu: Lappi ;  Alue-esittelyt ;  Ruokailu, majoitus ;  Aina ; 
Avainsanat: Nelostie, Lappi, E75 Lapland, Inari, Saariselkä, Holiday Club Saariselkä, kylpylähotelli, Angry Birds Activity Park

Nelostie Lappi


Holiday Club Saariselkä on Euroopan pohjoisin kylpylähotelli. Kuva: Holiday Club Saariselkä

Holiday Club Saariselkä tarjoaa vauhtia, virikkeitä ja nautintoa

Saariselällä matkailijoita houkuttelevat ainutlaatuiset pohjoiset elämykset. Kun tarmokkaan ulkoilupäivän päätteeksi voi vielä hemmotella itseään rentouttavilla spa-hoidoilla, trooppisen kylpylän hellillä poreilla ja illallispöytään istahtamalla, ovat onnistuneen loman ainekset koossa.


  Euroopan pohjoisimmassa kylpylähotellissa painotetaan kokonaisvaltaista hyvää oloa. 


Moottorikelkkasafari kaamosvalossa on upea kokemus. Kuva: Holiday Club Saariselkä
Ympäröivä tunturiluonto ja monipuoliset retkeilymaastot tarjoavat rajattoman määrän mahdollisuuksia omatoimiseen ja ohjattuun ulkoiluun. Luonto saa mielen virkeäksi, mutta onnellinen keho kaipaa myös hemmottelua.

Kylpylässä vanhakin vetristyy

  Päivän aktiviteeteista väsähtäneet lihakset saavat ansaitsemaansa rentoutusta Holiday Club Saariselän hoito-osastolla. Perinteisen hieronnan lisäksi Aurora Spassa voi kokeilla erikoisempiakin hoitoja, kuten lappilaista kuumakivihierontaa tai koko kehon virkistävää lymfahoitoa.


Kylpylän allasosastolla viihtyvät kaikenikäiset. Kuva: Holiday Club Saariselkä
  Kun lihasten kireys on kadonnut, jatkuu hemmottelu kylpylän puolella. Saunaosastolla voi perinteisten löylyjen lisäksi kokea infrapunasaunan tervehdyttävän vaikutuksen. Allasosastolla nautintoa lisäävät erilaiset vesihierontapisteet ja porealtaan lempeät kuplat. Virkistävä vastavirta ja vauhdikas vesiliukumäki tarjoavat mukavaa vaihtelua, ja allasbaarin antimet auttavat jaksamaan, kunnes on aika istahtaa Rakka-ravintolan lappilaisten illallisherkkujen ääreen.

Angry Birds Activity Park liikuttaa kaikkia

  Holiday Club Saariselässä on helppo pysyä aktiivisena, vaikka tuntureilla tuiskuaisi. Tiistaisin ja torstaisin aamun voi aloittaa vesijumpalla ja siirtyä sitten koko perheen hauskanpitoon Angry Birds Activity Parkin vauhdikkaille radoille.


Vihaiset linnut liikuttavat niin lapsia kuin aikuisiakin. Kuva: Holiday Club Saariselkä
  Resort Manager Annamaija Putkonen huomauttaa, ettei seikkailupuisto suinkaan ole vain lapsia varten.

  – Seikkailupuiston tilat ja laitteet on mitoitettu myös aikuisten käyttöön. Köysiratakin kantaa jopa 100-kiloisen aikuisen.

  Ravintola Revontulen kevyt keittolounas antaa virtaa seikkailuradoille koko päiväksi. Iltaravintola Raiku sijaitsee sopivasti Angry Birds Activity Parkin vieressä, jotta vanhemmat voivat levähtää ja pelata erän ilmakiekkoa tai biljardia lasten seikkailuja seuratessa.

Täyden palvelun lomakylä

  Holiday Club Saariselällä kaikki tarvittavat palvelut ovat käden ulottuvilla vuoden ympäri. Perinteisten hotellihuoneiden ja saunallisten superior-huoneiden rinnalla Holiday Club tarjoaa asiakkailleen tilavia ja laadukkaita lomahuoneistoja.


http://www.holidayclub.fi/saariselka

Tekstin kirjoittiSaana Jaakkola


Näistä olemme kirjoittaneet:
Alue-esittelytErikoishaastattelutTapahtumatNähtävyydetLuontokohteetRuokailu, majoitusTeatterit, orkesteritLiikunta, hyvinvointiMuseot, kirkotOstokset, käsityöt, lahjatavaratJuhlapaikat, kokouspaikat
Hae
Hae

Juttuarkiston etusivulle »