Nro 2-2016
Luokittelu: Lappi ;  Alue-esittelyt ;  Luontokohteet ;  Ruokailu, majoitus ;  Aina ; 
Avainsanat: Nelostie, Lappi, E75 Lapland, Utsjoki, Nuorgam, Lomakeskus

Nelostie Lappi


Nuorgam sijaitsee EU:n pohjoisimmalla laidalla, vain puolen tunnin matkan päästä Jäämereltä. Kuva: Nuorgamin Lomakeskus

Viiden tähden lomaa Euroopan katolla

Lämminhenkinen perheyritys on toiminut Suomen huipulla jo lähes puoli vuosisataa. Pohjoisten revontulien alla Jäämeren kainalossa hyvien lomien asiantuntija Nuorgamin Lomakeskus toteuttaa matkailijoiden lomatoiveita ympäri vuoden.


  Hyvän loman resepti on loppujen lopuksi hyvin yksinkertainen. Nuorgamin Lomakeskuksessa onnistuneen loman ydin on viiden tähden sijainti EU:n pohjoisimmalla laidalla, vain puolen tunnin matkan päästä Jäämereltä. Ikiaikaisten tuntureiden lumo, Tenojoen vangitseva virtaus ja ympärivuotiset elämykset yhdistettyinä monipuolisiin palveluihin ja kotoisan mutkattomaan ilmapiiriin muodostavat kokonaisuuden, jossa ei osaa kaivata yöelämää tai väkijoukkoja.

Hyviä unia ja huolenpitoa

  Lomakylässä on mahdollisuus eritasoiseen majoittumiseen. Täysin uudistetut, yksilöllisesti sisustetut tasokkaat huoneistot täyttävät vaativammankin majoittujan tarpeet. Lisäksi on tarjolla viihtyisiä mökkejä sekä caravan- ja telttailualue. Majoitustilaa huoneistoissa ja mökeissä on yli 60 henkilölle. Leirintäalueen asukkaita palvelee tasokas huoltorakennus, jossa on kaikki omatoimimatkailijan kaipaamat palvelut. Rantasaunasta pääsee mukavasti Tenoon uimaan.   Lomakylän kahvila-ravintola Suvanto palvelee matkailijoita ympäri vuoden, sesonkien ulkopuolella tilausravintolana. Ryhmäruokailut ja kahvitukset sekä kokous- ja ohjelmapaketit järjestyvät ennakkotilauksesta. Ravintolassa tarjotaan lähiruokaa ja raaka-aineet tulevatkin lähempää kuin läheltä: lohi tietenkin Tenosta ja poro kylän saamelaisilta alkutuottajilta. Hillat ja muut Lapin marjat kerätään lähituntureilta! Yksilöllinen palvelu vieraiden ehdoilla

  Kun peruskonsepti, majoitus ja ruokailu, on toimiva, täydellisen loman kruunaavat monipuoliset ohjelmapalvelut ja virkistysmahdollisuudet. Nuorgamin arktinen, avara ja upea luonto tarjoaakin tekemistä ja elämyksiä ympäri vuoden ja Lomakeskuksen asiantunteva ja asiaansa paneutunut henkilökunta on aina valmis täyttämään asiakkaidensa toiveet. Retket tuntureihin patikoimaan, hiihtämään tai revontulia ihailemaan, päiväretket Norjaan Jäämeren rannoille, lohennarrausreissut Tenolle tai linturetket Pulmankijärvelle tai Varangenin vuonolle ovat elämyksiä, jotka voi kokea aidoimmillaan vain Nuorgamissa. Nuorgamissa voi nauttia aidosta rauhasta kaukana pohjoisessa – hyvinvointia Lapin pohjoisimmassa erämaassa. 


http://www.nuorgaminlomakeskus.fi

Tekstin kirjoittiMatleena Ikonen


Näistä olemme kirjoittaneet:
Alue-esittelytErikoishaastattelutTapahtumatNähtävyydetLuontokohteetRuokailu, majoitusTeatterit, orkesteritLiikunta, hyvinvointiMuseot, kirkotOstokset, käsityöt, lahjatavaratJuhlapaikat, kokouspaikat
Hae
Hae

Juttuarkiston etusivulle »