Nro 1-2016
Luokittelu: Lappi ;  Alue-esittelyt ;  Ostokset, käsityöt, lahjatavarat ;  Aina ; 
Avainsanat: Revontultentie, Tornio, kauppakeskus, elokuvateatteri

Revontultentie


Kuvat: Kauppakeskus Rajalla

Ostosmatka ainoa laatuaan 
– ihan Rajalla!

Tornion ja Haaparannan kaksoiskaupungin keskustassa komeilee kauppakeskus, jollaista ei ole missään muualla Suomessa – jos edes koko maailmassa! Kauppakeskus Rajalla sijaitsee nimensä mukaan Suomen ja Ruotsin rajalla.


  Ainutlaatuisen sijaintinsa ansiosta Kauppakeskus Rajalla on nähtävyys jo itsessään. 

  – Meillä asiakas saa täysin uniikin ostoskokemuksen – kauppakäynnillä voi vierailla kokonaan toisessa maassa, esittelee kauppakeskusjohtaja Jukka Korpimäki.  Kauppakeskus Rajalla on kokonaisuudessaan Suomen puolella, mutta valtakunnanraja kulkee vain kuuden metrin päässä seinästä.

Erikoisen erinomaiset palvelut – kahdella kielellä

  Kahden maan läsnäolo tuo mukanaan muitakin erikoispiirteitä. Kauppakeskus Rajalla on avajaispäivästään alkaen ollut aukiolorajoitteiden ulottumattomissa. Kauppakeskus pitääkin ovensa avoinna 360 päivänä vuodessa.

  Kauppakeskuksen liikkeissä voi shoppailla kummalla valuutalla tahansa. Myös asiakaspalvelua saa luonnollisesti kahdella kielellä. Korpimäki nostaakin palvelun ja tarjonnan monipuolisuuden kauppakeskuksen ehdottomiksi vahvuuksiksi.  Palvelun erinomaisuudesta kertoo myös ilmainen asiakaspysäköinti sekä julkisen liikenteen läheisyys – Tornion ja Haaparannan yhteinen matkakeskus sijaitsee kauppakeskuksen naapurissa.

  Autoille varattu pohjakerros on alueen ainoa lämmin pysäköintihalli. Linja-autoille on oma pysäköintialueensa aivan pääoven edustalla, joten uniikkiin ostosparatiisiin on helppo tulla isommallakin ryhmällä.

Ensi kesänä ostosmatkalla pääsee myös elokuviin

  Naisten muoti on erityisen vahvasti esillä, mutta 50 liikkeen valikoimista jokainen löytää tarvitsemansa ikään, kokoon ja kotitalouteen katsomatta. Päivittäistavarakaupat, tavaratalot ja monipuoliset ravintolapalvelut takaavat, että yksi pysähdys kauppareissulla riittää. Perheen pienimpiä viihdyttää Angry Birds -leikkipaikka.

  Ensi kesänä kauppakeskuksessa vietetään upouuden elokuvateatterin avajaisia. 

  – Elokuvateatteriin valmistuu kolme salia, ja neljännellekin on varaus olemassa. Usean salin ansiosta saamme luotua moneen makuun sopivan, vaihtelevan ohjelmiston, Korpimäki kertoo.

  Modernin elokuvateatterin suunnittelussa on otettu huomioon myös liikuntarajoitteiset ja kuulohäiriöiset asiakkaat.

  Korpimäki on innoissaan uudistuksista, jotka parantavat kauppakeskuksen mainioita palveluja entisestään. Kevään aikana avataan myös parhaillaan rakenteilla oleva Anttila-tavaratalo.
http://www.rajalla.com

Tekstin kirjoittiSaana Jaakkola


Näistä olemme kirjoittaneet:
Alue-esittelytErikoishaastattelutTapahtumatNähtävyydetLuontokohteetRuokailu, majoitusTeatterit, orkesteritLiikunta, hyvinvointiMuseot, kirkotOstokset, käsityöt, lahjatavaratJuhlapaikat, kokouspaikat
Hae
Hae

Juttuarkiston etusivulle »