Kirjaudu ylläpitoon


Salasana unohtunut?

Käyttäjätunnuksesi on sähköpostiosoitteesi.

Jos olet hukannut salasanasi tai sähköpostisi (=käyttäjätunnuksesi) on muuttunut, niin lähetä yhteydenottolomakkeella webmasterille pyyntö luoda uusi salasana tai tunnus.

Lomakkeeseen »

Rovaniemen joulunavaus Joulupukin Pajakylässä

Paikkakunta: Rovaniemi
Ajankohta: 17.11.2018 16:00 - 17.11.2018
Sijainti: Lappi
Tapahtumatyyppi: Markkinat, messut
Lisätietoa: http://www.visitrovaniemi.fi/fi/koe-rovaniemi/events/rovaniemen-joulunavaus-joulupukin-pajakyla

Kuvaus:
La 17.11. klo 16 Rovaniemen Joulunavaus 2018. Joulupukin Pajakylä.

  Rovaniemen joulunavaus on perinteinen, hyväntuulinen tapa aloittaa joulunaika Joulupukin kotikaupungissa. Tapahtuma alkaa kello 16 Joulupukin pajakylän pääaukiolla. Joulu on Rovaniemellä joka päivä, mutta joulunavausjuhla on mainio aika palauttaa mieleen joulun pääsanoma: hyväntahtoisuus, jakaminen ja välittäminen – Kolme asiaa, jotka henkilöityvät Joulupukissa. Tontut ja paikalliset artistit tuottavat yhteisvoimin joulukonsertin, joka huipentuu Joulupukin puheeseen. Mitäköhän asiaa hänellä on meille tänä vuonna?

  Rovaniemen joulunavaus tuo paikalliset ja turistit Pajakylään katsomaan Joulupukkia ja kuuntelemaan jouluista musiikkia. Joulunavaus on kansainvälisesti merkittävä tapahtuma, jonka vuoksi ihmisiä saapuu Rovaniemelle kaikkialta maailmasta.

  Jos et pääse paikalle tapahtumaan tänä vuonna, voit seurata illan kulkua Visit Rovaniemi – Joulupukin virallinen kotikaupunki –Facebookin live-lähetyksen kautta. Joulunavaus on näkyvästi esillä kaikissa Visit Rovaniemen sosiaalisen median kanavissa Facebookissa, Instagramissa ja Twitterissä.

  Tapahtumaan on ilmainen sisäänpääsy. Järjestäjänä toimii Visit Rovaniemi.


« takaisin


Valitse alue:

Tapahtumatyyppi:

Tiesitkö?

Helsingin observatorion yleisökeskus tutustuttaa avaruuden ihmeellisyyksiin ja tähtitieteen historiaan. Mukaansa tempaava näyttely yhdistää historiallista esineistöä ja uusinta teknologiaa multimediaesityksineen. (Tähtitieteen lumoissa, s. 61)

Matkailu kotimaassa.fi nro 1-2015