Nro 3-2015
Luokittelu: Lappi ;  Pohjois-Pohjanmaa, Kainuu ;  Pohjanmaa ;  Savo ;  Pirkanmaa, Häme ;  Varsinais-Suomi, Satakunta ;  Uusimaa ;  Ruokailu, majoitus ;  Juhlapaikat, kokouspaikat ;  Aina ; 
Avainsanat: Private Hotels, Airport Hotel Bonus Inn, Amado Hotelli, Harrinivan Lomakeskus, Hotel Arthur, Hotel Fjalar, Hotelli Alexander, Hotelli ivalo, Hotelli Kaleva, Hotelli Kuninkaantie, Hotelli Lapuahovi, Hotelli Mesikämmen, Hotelli Pohjankievari, Hotelli Puijon Maja, Hotelli Tulikettu, Hämeenkylän Kartano


Hotelli Ivalo on pohjoisin Private Hotels -ketjun hotelleista.

Private Hotels 
yhdistää hotelliyrittäjät 
matkailijan etua ajatellen

Kotimainen Private Hotels on vuonna 1994 perustettu yksityisten hotellien verkosto. Jäsenhotelleissa painotetaan ennen kaikkea laadukasta, henkilökohtaista palvelua sekä ainutlaatuisia elämyksiä ja kokemuksia.


  Private Hotels -ryhmittymään kuuluu tällä hetkellä 15 hotellia ympäri Suomea, aina Helsingistä Ivaloon, ja kasvu jatkuu tasaisesti. Ryhmään kuuluvat jäsenhotellit ovat yksityisten yrittäjien omistuksessa, joten jokainen hotelli on uniikki ja erilainen. Mukana on keskustahotelleja, maaseutuhotelleja, kartanomajoitusta ja kylpyläpalveluja. Mahtuupa joukkoon täyden palvelun lentokenttähotellikin.

  – Private Hotels on ketjuun kuulumattomien hotellien oma ketju, naurahtaa Jaakko Kurtti Hotelli Lapuahovista.

  Kaikille ryhmän hotelleille on yhteistä aitous, yksilöllisyys, laadukas palvelu ja viihtyisä ilmapiiri. Hotellien ravintoloissa arvostetaan persoonallista ja herkullista lähiruokaa, joka valmistetaan oman alueen lähituotantoa ja makumaailmaa kunnioittaen, kansainvälisiä teemoja kuitenkaan unohtamatta.

  – Meillä eivät konseptit määrittele, millä tavoin asiat tulisi hoitaa, Kurtti vakuuttaa. Hän kertoo, että ryhmän hotelleissa yrittäjä on usein itse vastassa toivottamassa asiakkaat tervetulleiksi.

Koko Suomen kattava verkosto

  Private Hotels -verkostoa pyritään laajentamaan aktiivisesti. Mukaan liittyvät hotelliyrittäjät saavat taustalleen vahvan brändin, muiden hotellinomistajien tuen sekä jatkuvan koulutuksen ilman suuria investointeja ja komissiokuluja. Myös markkinointia ja näkyvyyttä hoidetaan yhdessä.


Private Hotels -ryhmittymään kuuluu hotelleja Helsingistä Ivaloon.
  – Private Hotels ei vaadi tiettyä tähti- tai kokoluokitusta, vaan tärkeintä on, että jokainen hotelli on omalla tavallaan ainutlaatuinen. Monipuolisuus on valttimme, Jaakko Kurtti kertoo.

  – Pääasia on, että yrittäjä on palvelualtis ja hyvä tyyppi, hotelli on siisti ja palvelu on Private Hotels -ryhmän arvojen mukaista.

Asiakkaan etu edellä

  Private Hotelsin maksuttoman kanta-asiakasjärjestelmän avulla vieraat voivat säästää selvää rahaa hotelliyöpymisissä. Hotelliyöstä saa leiman VIP-korttiin, ja täysi kortti oikeuttaa maksuttomaan majoitukseen asiakkaan valitsemassa hotellissa aamiaisineen.

  Asiantunteva henkilökunta ja tehokas tiedonkulku hotellien välillä takaavat sen, että asiakas saa parasta mahdollista palvelua, oli kyse yksittäisestä matkailijasta, perheestä tai isommasta ryhmästä.

  – Jos esimerkiksi omassa hotellissa ei ole tarpeisiin sopivia kokoustiloja, henkilökunta osaa ohjata asiakkaan lähimpään sellaiseen hotelliin, josta vaadittavat tilat ja laitteet löytyvät, kertoo Helsinki-Vantaalla sijaitsevan Bonus Inn -hotellin Johannes Jääskeläinen.

  Yrittäjien välisen yhteistyön avulla ryhmämatkojen lomaohjelman suunnittelu ja toteuttaminen on helppoa. Matkailijoille voidaan ideoida vaikkapa useita kaupunkikohteita sisältävä kiertoajelumatka hotelliyöpymisineen, ruokailuineen ja vapaa-ajan aktiviteetteineen. Erilaisia yhdistelmiä voidaan räätälöidä luonnosta, kulttuurikohteista, huvipuistossa hurvittelusta tai vaikkapa eläinpuiston karvakuonoista kiinnostuneille.Tekstin kirjoittiSaana Jaakkola


Näistä olemme kirjoittaneet:
Alue-esittelytErikoishaastattelutTapahtumatNähtävyydetLuontokohteetRuokailu, majoitusTeatterit, orkesteritLiikunta, hyvinvointiMuseot, kirkotOstokset, käsityöt, lahjatavaratJuhlapaikat, kokouspaikat
Hae
Hae

Juttuarkiston etusivulle »