Nro 3-2015
Luokittelu: Uusimaa ;  Alue-esittelyt ;  Luontokohteet ;  Ruokailu, majoitus ;  Liikunta, hyvinvointi ;  Aina ; 
Avainsanat: Kuninkaantie, Sipoo, Seasong Travels, Norrkullalandet, saari, risteily, elämys, kokous, juhlat

Kuninkaantie


Kuvat: Seasong Travels

Seasong Travels – ikimuistoisia elämyksiä Sipoon saaristossa

Seasong Travelsin mökkikylä sijaitsee Norrkullalandetin saarella Sipoossa, keskellä luonnon rauhaa ja hiljaisuutta. Mökkikylä on ihanteellinen kohde yksilöityjen tilaisuuksien ja juhlien järjestämiseen tai vaikkapa rentouttavaan mökkilomaan meren äärellä.


  Seasong Travels aloitti toimintansa vuonna 2007 saaristoristeilyjä tarjoten. Ympäri vuoden toimivan mökkikylän ensimmäiset rakennukset valmistuivat Norrkullalandetiin vuotta myöhemmin. Kolmen viihtyisän mökin lisäksi mökkikylässä on kaksi suurempaa rakennusta, Villa Seasong sekä aivan rannassa sijaitseva Strand Seasong, jotka muuntautuvat juhlapaikasta kokouskäyttöön 10–50 hengen tilaisuuksiin. Kummassakin rakennuksessa on upeat saunatilat sekä kylpytynnyri.  Norrkullalandetin saarelle on Sipoon Kalkkirannasta noin 10 minuutin venematka, ja Gumbostrandista saaren tavoittaa 15 minuutissa. Kesäaikaan saarelle pääsee reittiliikennettä hyödyntäen tai omalla veneellä. Kuljetuksia järjestetään myös yhteistyössä Sipoon saaristossa liikennöivän Pörtö Linen kanssa. Vierailijoiden noutaminen Helsingistä ja Porvoosta onnistuu m/s Seasong -risteilijällä. Talvikaudella saarelle pääsee lumikelkalla tai reellä, tai jäätilanteen ollessa heikko pääsevät vieraat kokemaan ainutlaatuisen elämyksen ilmatyynyaluksen kyydissä. 

Tilaisuudet toiveen mukaan

  Seasong Travelsin valttina on täydellinen luonnon rauha ja tilaisuuksien räätälöinti vieraiden toiveita kunnioittaen. Myynti- ja markkinointipäällikkö Sabina Holmberg kertoo, että erikoisinkin pyyntö pyritään toteuttamaan asiakkaan ehdoilla, ja vieraat kutsutaan usein tutustumaan mökkikylään etukäteen suunnittelun helpottamiseksi.

  – On ihana nähdä, kuinka jokaisella vieraalla on oma, ainutlaatuinen visionsa, ja kuinka he näkevät mökkikylän mahdollisuudet eri näkökulmasta kuin me itse, Holmberg toteaa.

  Hän kertoo, ettei kaksia samanlaisia häitä ole saarella tanssittu, vaan jokaisesta tapahtumasta huokuu järjestäjän oma persoonallisuus.
Holmberg kertoo kokousasiakkaiden normaalisti saapuvan torstaiaamuna ja aloittavan päivänsä omien kokousten tai ryhmätöiden merkeissä.

  – Iltapäivällä on aika rentoutua joko omatoimisesti tai meidän järjestämän ohjelman parissa. Illalla lämpenevät sauna sekä paljut, ja saunomisen päälle maistuu herkullinen illallinen, Holmberg kuvailee.   Seuraavana päivänä useimmat jatkavat kokousten ja töiden parissa lounaaseen asti, minkä jälkeen he palaavat mantereelle.
Seasong Travels työskentelee yhteistyössä useiden pitopalveluyritysten kanssa, jotta jokaisen ryhmän ateriatoiveet voidaan täyttää aina gourmetillallisesta grilliruokaan ja aasialaiseen keittiöön asti.

Luonto kutsuu ulkoilemaan

  Norrkullalandetin saarella on runsaasti mahdollisuuksia luonnonläheiseen puuhasteluun. Kiemurteleville patikointireiteille on hyvä lähteä kartan kanssa. Laavulle voi pysähtyä tauolle vaikkapa makkaraa grillaamaan, ja saarelta löytyvä näköalatorni on omiaan saaristomaisemien ihailuun. Syksyisin polkujen varsilla on erinomaiset marja- ja sieniapajat.  M/s Seasong -risteilijän voi vuokrata oman ryhmän käyttöön ja se soveltuu jopa juhlapaikaksi. Yhteishenkeä voi nostattaa myös jollapurjehduksella, kirkkoveneellä soudellen, frisbeegolfin parissa tai kirveenheittoturnauksen merkeissä. Tänä kesänä Seasong Travelsin mökkikylässä on myös uusi harrastusmahdollisuus, SUP-lautailu.

Tekstin kirjoittiSaana Jaakkola


Näistä olemme kirjoittaneet:
Alue-esittelytErikoishaastattelutTapahtumatNähtävyydetLuontokohteetRuokailu, majoitusTeatterit, orkesteritLiikunta, hyvinvointiMuseot, kirkotOstokset, käsityöt, lahjatavaratJuhlapaikat, kokouspaikat
Hae
Hae

Juttuarkiston etusivulle »