Nro 2-2015
Luokittelu: Varsinais-Suomi, Satakunta ;  Alue-esittelyt ;  Ruokailu, majoitus ;  Juhlapaikat, kokouspaikat ;  Aina ; 
Avainsanat: Satakunta, Rauma, Kalliohovi, hotelli, ravintola, sauna, catering

Satakunta hyvää kohdetta


Kuvat: Best Western Hotel Kalliohovi

Hotelli Kalliohovi – koko kaupunki käsien ulottuvilla

Hotelli Kalliohovi ei ole vain kaupungin keskellä sijaitseva tyylikäs majoituskohde, vaan täyden palvelun talo, jossa vieraat saavat kokea aitoa raumalaista vieraanvaraisuutta. Saman katon alta löytyy kaikki, mitä kaupunkilomalta voi toivoa – suussa sulavia herkkuja, rentouttavia löylyhetkiä sekä moneen makuun sopiva menomesta.


  Kalliohovi sijaitsee rauhallisella paikalla aivan Rauman keskustan tuntumassa. Vanhan Rauman puutalokaupunginosaan on vain 700 metrin kävelymatka ja lähin nähtävyys, Rauman merimuseo, sijaitsee kadun toisella puolella. Majoituspaketteja hyödyntämällä voi kaupunkilomaan yhdistellä vaikkapa teatteriesityksiä, golfkierroksia tai ripauksen romantiikkaa.

Aidosti paikallinen hotelli

  Yrittäjäperheen toista sukupolvea edustava hotellipäällikkö Iiro Ignatius on ollut kuvioissa mukana pikkupojasta asti. Hänelle hotelliyrittäminen on elämäntapa.

  – Olemme osa Best Western -ketjua, mutta kansainvälisestä myyntiorganisaatiosta huolimatta kaikki hotellikohtaiset päätökset tehdään paikallisesti. Tämä antaa meille joustoa ja mahdollisuuksia olla aidosti erilainen ja persoonallista palvelua tarjoava hotelli, Ignatius kertoo.  Kalliohovin ilmastoidut huoneet takaavat rauhalliset yöunet ilman kaupungin vilskeen tai yökerhon äänien häirintää. Kalliohovissa on myös business-tason huoneita sekä 60 neliön saunallinen sviitti. Kaikissa huoneissa on langaton internet, työtaso sekä taulutelevisio. Huonehintaan sisältyy pysäköinti, asiakassaunan käyttö sekä runsas buffetaamiainen.

Herkuttele merellisessä hengessä

  Arkilounas- ja à la carte -ravintolana toimivassa ravintola Kapteeninhuoneessa herkutellaan merihenkisessä miljöössä. Ravintola tarjoaa upeat kabinettitilat myös kokouksiin ja juhliin, ja iltaravintolan ansiosta hotellin tiloissa onnistuu jopa 200 hengen tilaisuuksien järjestäminen. Suurempiin tapahtumiin varattavissa on puistomaisten maisemien ympäröimä tilausravintola Juhlahovi catering-palveluineen.  Pienempiin yksityistilaisuuksiin käytössä on Kalliohovin kaksi saunatilaa, joista isompi tarjoaa tilat noin 25 hengelle. Saunapakettiin voi sisällyttää iltapalaa, kuten saunalle saatavan tortilla-, äijä- tai ladymenun, tai yhdistämällä illanviettoon ruokailun Kapteeninhuoneessa.

  Menojalan vipattaessa ei yöelämää tarvitse metsästää kaukaa, sillä Iltaravintola Kalliohovissa esiintyvät niin tunnetut nimet kuin paikalliset bilebändit. 
Tekstin kirjoittiSaana Jaakkola


Näistä olemme kirjoittaneet:
Alue-esittelytErikoishaastattelutTapahtumatNähtävyydetLuontokohteetRuokailu, majoitusTeatterit, orkesteritLiikunta, hyvinvointiMuseot, kirkotOstokset, käsityöt, lahjatavaratJuhlapaikat, kokouspaikat
Hae
Hae

Juttuarkiston etusivulle »