– Muikut ostamme salolaiselta
Kalaliike Aspilta, ja lihatuotteet ovat Atrian sekä
Inkeren kartanon, jonka lehmät kasvavat vapaana valoisissa pihatoissa ja pääsevät ulos jaloittelemaan myös talvella. Juustot tulevat
Kolatun Vuohijuustolasta Somerolta. Makeannälkään tarjoamme
Isontuvan Jäätelön käsityönä oman maitotilan lehmien vastalypsetystä maidosta valmistamaa jäätelöä tai kauden marjoista valmistettua sorbettia, jotka tulevat meille suoraan maatilalta, luettelee Johansson.
Paikallisista herkkupaloista koostuu myös ravintolan erikoisuus,
Ripas – Rikalan tapas, joka sopii niin maistiaisiksi kuin alkuruuaksikin. Isommankin nälän taltuttaa kotimainen
Grill the Pihvi.
– Ravintolan lista vaihtelee kauden mukaan, ja meillä on esimerkiksi Riistaviikkoja, kertoo Johansson.
Salonjoen varrella
Rikalan hotellihuoneista on kaunis näkymä Salon halki virtaavalle Salonjoelle, jossa on kesäisin pienveneliikennettä. Jokirannan kesätunnelmasta voi nauttia myös kaupungin parhaalla paikalla sijaitsevalla Rikalan kesäterassilla. Jokea pitkin voi lähteä myös seikkailulle.
Rikalan Jokipuiston terassi.
– Pystymme järjestämään asiakkaillemme vaikkapa melontaretken Rikalasta
Vuohensaaren leirintäalueen rantaan, vinkkaa Johansson.
Suositut kesätorit
Kesällä Saloon kannattaa suunnata erityisesti torstaisin, joka on perinteinen iltatoripäivä. Silloin torilla on usein tähtiesiintyjiä ja tunnelma on korkealla. Torstaisin järjestetään myös lähiympäristöön bussiretkiä, joihin ilmoittaudutaan joko Rikalassa tai netin kautta. Retki päättyy aina niin, että ehtii vielä nauttimaan kesätorin annista.
www.sokoshotels.fi/fi/salo/sokos-hotel-rikala