Nro 4-2014
Luokittelu: Aina ; 
Avainsanat: Matkailu kotimaassa.fi, yhdistys, postitse, tilaus, irtonumero

Saitko lehden postitse?

  Matkailu kotimaassa.fi on vuodesta 2009 lähtien ilmestynyt valtakunnallinen kotimaanmatkailun erikoislehti, joka on tarkoitettu kaikille kotimaanmatkailusta kiinnostuneille. Toimituksestamme voi lehden vuosikerran tai kestotilauksen lisäksi tilata myös haluamansa irtonumeron. Lehti on tilattavissa myös näiltä sivuilta www.kotimaassa.fi/tilaus.

Katse takakanteen

  Mikäli et ole itse tilannut lehteä, syy lehden saamiseen selviää takakannesta. Lehti postitetaan lähes 3000 yhdistykselle tai kerholle, ja sen tarkoituksena on olla apuna retkien suunnittelussa. Mikäli sinä et hoida takakannen ylälaidassa ylimpänä mainitun yhdistyksen retkiasioita, pyydämme ilmoittamaan asiasta toimitukseen joko sähköpostilla myynti@kotimaassa.fi tai puhelimitse numeroon 044 702 1212. Voit myös käyttää internet-sivujemme yhteydenottolomaketta www.kotimaassa.fi/yhteys. Näin voimme yhdessä vaikuttaa siihen, että lehden saa hän, jolle siitä on eniten hyötyä.

  Matkailu kotimaassa.fi -lehti saa jatkuvasti hyvää palautetta mielenkiintoisten artikkelien, upeiden kuvien sekä näyttävän ulkoasunsa vuoksi. Viisi kertaa vuodessa ilmestyvä sitoutumaton ja laadukas lehti tutustuttaa Suomen eri alueisiin ja niiden matkailutarjontaan. Lehti antaa tietoa ja virikkeitä niin lähimatkailuun kuin matkailuun ympäri Suomea. Saamamme palautteen mukaan monet matkanjärjestäjät ja ryhmämatkavastaavat säilyttävät kaikki numerot ja käyttävät niitä työvälineenä miettiessään matkakohteita.

Käy myös verkkosivuillamme

  Matkailu kotimaassa.fi -lehden selattavat verkkoversiot on kaikkien vapaasti luettavissa Internet-sivuiltamme www.kotimaassa.fi/lehti. Artikkelit ovat myös luettavissa yksittäin juttuarkistostamme. Sivuiltamme löytyy lisäksi ajankohtaisia matkailu-uutisia sekä tapahtumakalenteri.Tekstin kirjoittiEeva Oksman


Näistä olemme kirjoittaneet:
Alue-esittelytErikoishaastattelutTapahtumatNähtävyydetLuontokohteetRuokailu, majoitusTeatterit, orkesteritLiikunta, hyvinvointiMuseot, kirkotOstokset, käsityöt, lahjatavaratJuhlapaikat, kokouspaikat
Hae
Hae

Juttuarkiston etusivulle »