Nro 3-2014
Luokittelu: Varsinais-Suomi, Satakunta ;  Ostokset, käsityöt, lahjatavarat ;  Aina ; 
Avainsanat: Taikayöntie, Huittinen, Satulinna, ostos, shoppailu, lifestyle, muoti, sisustus, kattaus, Heidi Rämö


Kuvat: Huittisten Satulinna.

Shoppiluterapiaa Satulinnassa

Iloinen ja itsenäinen lifestyle-myymälä Satulinna kutsuu viihtymään muodin ja kodin maailmaan Huittisten keskustaan.


  – Shoppailu on paljon muutakin kuin ostamista. Se on hauskaa ajanvietettä ryhmän kesken, äiti-tytär-terapiaa, pariskuntien sisustussuunnittelua tai iloista yhdessäoloa. Satulinnaan voi tulla hakemaan uusia ideoita, katselemaan kauniita tavaroita ja kahvittelemaan. Meillä viihtyy pitemmänkin ajan. Ryhmät ovat lämpimästi tervetulleita, toteaa yrittäjä Heidi Rämö Huittisten Satulinnasta.

  – Kauniit vaatteet, esineet ja esillepano antavat voimaa ja auttavat jaksamaan. Tarjoamme mielellämme ajankohtaisia muotikatsauksia ja pientä purtavaa, yrittäjä jatkaa.

   Satulinnalla on upeat raamit. Muodin ja kodin erikoisliike toimii 400 neliön tiloissa 1950-luvulla rakennetussa Kaarevassa Talossa, puoliympyrän muotoisessa kivitalossa. Entinen SOK:n toimitila on tuttu maamerkki keskellä kaupunkia.

Trendit maailmalta

  Satulinna tarjoaa laadukasta muotia naisille ja miehille. Tarjolla on monipuolinen, keskihintainen valikoima. Muotia seurataan aktiivisesti, ja asiantuntevat myyjät auttavat etsimään sopivan, trendikkään asukokonaisuuden.  – Haluamme tarjota kaikenlaista kivaa jokaiseen kotiin: Ihanuuksia itselle, lahjaksi tai tuliaisiksi – kaikki tietysti kauniisti paketoituna. Autamme mielellämme valitsemaan oikeat tuotteet monipuolisesta valikoimastamme, Hanna Rämö muistuttaa.

  Myymälän esillepanot ovat monen sisustajan unelmia. Valittavina ovat AmandaB:n sisustustuotteet, Lapuan Kankurien pellava- ja villatekstiilit, Desicon kynttilät, Willou Treen tunnelmalliset enkelit ja hahmot, Luhta Homen froteepyyhkeet, makuuhuoneen tekstiilit, valaisimet, tyynyt…

  Kaunis kattaus on satulinnalaisten intohimo. Hyvä ruoka vaati arvoisensa kattauksen. Hyllyiltä löydät Iittalan, Arabian ja Villeroy & Bochin tunnetut arki- ja juhlatuotteet.

Helppo tulla, mukava olla

  Satulinnassa vieraat tuntevat olevansa kuin kotonaan. Katseltavaa ja kosketeltavaa on yltäkylläisesti ja palvelu pelaa. Mukavat istuinryhmät kutsuvat hengähtämään hetkeksi. Satulinnassa on kiva viettää aikaa ystävien kesken. Omalla toiminnallaan Satulinnan väki haluaa luoda maailmasta paremman paikan. Hymy voi pelastaa päivän.   Heidi Rämö suosittelee ryhmämatkalaisia varaamaan retkeen tarpeeksi aikaa, sillä keskustassa on Satulinnan lisäksi monta mukavaa paikkaa, joissa kannattaa piipahtaa.

www.huittistensatulinna.fiTekstin kirjoittiMaiju Junko


Näistä olemme kirjoittaneet:
Alue-esittelytErikoishaastattelutTapahtumatNähtävyydetLuontokohteetRuokailu, majoitusTeatterit, orkesteritLiikunta, hyvinvointiMuseot, kirkotOstokset, käsityöt, lahjatavaratJuhlapaikat, kokouspaikat
Hae
Hae

Juttuarkiston etusivulle »