Nro 5-2013
Luokittelu: Kymenlaakso, Etelä-Karjala ;  Ruokailu, majoitus ;  Liikunta, hyvinvointi ;  Aina ; 
Avainsanat: Imatra, Imatran Kylpylä, Kylpylä Taikametsä, Vesihoitola Venla, Beauty Spa Wellamo, Imatran Kylpylä Fitness, Ukonniemen loma-asunnot, Imatran Kylpylä Villas, Promenadihotelli


Talvella ulkoaltaasta on mukava palata Taikametsän puolelle. Kuva: Imatran Kylpylä

Taikametsän siimeksessä

Sadunhohtoinen Imatran Kylpylä on enemmän kuin kylpylä – se on monipuolinen vapaa-ajankeskus, jossa viihtyvät kaikenikäiset. Hotellivieraiden lisäksi myös imatralaiset ovat ottaneet Imatran Kylpylän omaksi vapaa-ajanvietto- ja hemmottelukohteekseen.


  Imatran Kylpylässä on monenlaista toimintaa. Päiväkävijöitä houkuttaa mieleenpainuva allasosasto, mutta sen lisäksi kylpylässä on runsaasti ohjattua vapaa-ajanohjelmaa. Aktiivi-ikäisille on tarjolla niin viihdettä kuin hemmottelua sekä muun muassa fitnesstunteja, työhyvinvointipalveluita ja kuntoremontteja.

Tunnelmasta toiseen Taikametsässä

   Imatran Kylpylän sydän on Kylpylä Taikametsä, josta nautitaan kaikilla aisteilla. Kylpijöitä hemmotellaan erilaisilla elämysohjelmilla, jotka täyttävät allasosaston musiikilla, äänillä, väreillä tai esimerkiksi sumulla. Vaihtelevat tunnelmatilat ja erilaiset loihditut sääilmiöt luovat mieleenpainuvia elämyksiä.

   – Taikametsässä on välillä ukonilma, jolloin sataa ja salamoi, paljastaa palvelupäällikkö Marianne Svahn. Hän muistuttaa, että erikoistehosteista tiedotetaan aina etukäteen, jotta perheen pienimmätkin osaavat varautua niihin tai heidän kanssaan voi siirtyä hetkeksi vaikkapa saunan puolelle.   Taikametsässä riittää tutkittavaa. Sieltä löytyvät Sateiden Silta, Louhen Luola, kallioputous, suloinen Yorokobi-kuuma-allas, ulkoallas, hierovat suihkut, porealtaat ja terapia-allas sekä liukumäki ja lastenallas, joten koko perheen viihtyminen Taikametsässä on taattu. Tehokasta liikuntaa kaipaavat voivat uiskennella kuntouintialtaassa, jossa on 20 metrin uimaradat.

Ihanasti hellivät hoidot

   Allasosaston lisäksi kylpylän hoitolat tarjoavat hemmottelua arjen piristykseksi. Vesihoitola Venlassa voi nauttia rentouttavista hieronta- ja vartalohoidoista tai hoitavista kylvyistä, jotka puhdistavat, rentouttavat ja poistavat stressiä. Esimerkiksi kristallikylvyssä käytetty merisuola parantaa aineenvaihduntaa ja vähentää turvotusta. Venlassa on saatavana myös intialaista päänhierontaa sekä suosittua Hot Stones -hierontaa.


Hemmotteleva ruusukylpy, kuva: Imatran Kylpylä
   Beauty Spa Wellamo on erikoistunut kasvo-, jalka- ja käsihoitoihin tarjoten myös kaikki kauneuteen liittyvät meikkauspalvelut. Sen yhteydessä on monipuolinen valikoima myös kosmetiikka-, hyvinvointi- ja hemmottelutuotteita.

Kunto korkealle

   Hauskanpidon ja hemmottelun lisäksi Imatran Kylpylään tullaan kohottamaan kuntoa. Saimaan rannalla, kauniissa maisemissa sijaitsevassa kylpylässä on loistavat ulkoilumahdollisuudet, sillä esimerkiksi talvisin kylpylästä lähtee latuverkosto moneen suuntaan. Sisälläkin jokainen löytää varmasti itselleen ja omalle kunnolleen sopivan tavan liikkua.

   – Imatran Kylpylä Fitness järjestää 30 tuntia viikossa erilaista ohjattua ryhmäliikuntaa, kuten bobypumpia, zumbaa, pilatesta ja vesijumppaa Svahn luettelee. – Myös moderni kuntosali on kovassa käytössä, hän lisää.

Illalla oma rauha

   Imatran kylpylässä voi majoittua joko hotellihuoneissa, Ukonniemen loma-asunnoissa ja sviiteissä tai uusissa Imatran Kylpylä Villas -huoneistoissa. Promenadihotellin tilavissa huoneissa lapset yleensä valtaavat lisävuodealkovin riemusta kiljuen. Paljeoven sulkemalla vanhemmat voivat sitten vielä jatkaa hauskan päivän iltaa kahden kesken lasten vaipuessa jo unille.Tekstin kirjoittiEeva Oksman


Näistä olemme kirjoittaneet:
Alue-esittelytErikoishaastattelutTapahtumatNähtävyydetLuontokohteetRuokailu, majoitusTeatterit, orkesteritLiikunta, hyvinvointiMuseot, kirkotOstokset, käsityöt, lahjatavaratJuhlapaikat, kokouspaikat
Hae
Hae

Juttuarkiston etusivulle »