Nro 4-2012
Luokittelu: Varsinais-Suomi, Satakunta ;  Ruokailu, majoitus ;  Liikunta, hyvinvointi ;  Juhlapaikat, kokouspaikat ;  Aina ; 
Avainsanat: Herrasmanni, matkailutila, kokous, korsusavusauna, virkistyspäivät, juhlat, majoitus, Hämeen Härkätie


Herrasmannin korsusavusauna sijaitsee lammen rannalla.

Herrasmanni – matkailutila Härkätien varrella

Tarvasjoella sijaitseva Herrasmannin tila on yksi Härkätien vanhimmista tiloista.


  Varhaisimmat merkinnät tilasta löytyvät vuoden 1316 asiakirjasta, jossa Suomen käskynhaltija Lyder von Kyren kertoo Ruotsin kuninkaalle myyneensä uudisasutusalueelta maa-alueen Turun porvari Hartmannille.

  – Tänä päivänä Herrasmanni tarjoaa asiakkailleen räätälöidyt paketit jokaiseen tarkoitukseen! sanoo yrittäjä Esa Mustamäki.

Yritystapahtumia ja elämysmatkailua


  Herrasmanni soveltuu hyvin yritystapahtumien järjestämiseen. Matkailurakennuksesta löytyy koulutustilat oheislaitteineen noin 40 henkilölle. Ympäröivä luonto luo oivat puitteet arjesta irrottautumiseen. Herrasmannin erikoisuus on Otsonlinnan läheisyydessä sijaitseva korsusavusauna, joka soveltuu hyvin isommillekin ryhmille. Saunomisen lomassa voi pulahtaa joko lämminvesialtaaseen tai viereiseen lampeen. Pienille ryhmille vaihtoehtona on Heikin salin sähkösauna sekä lämminvesiallas.

  Saunomisen ohella yritysten virkistyspäiviin voi yhdistää monenlaista ohjelmaa ryhmän mieltymysten mukaan: patikointia, joukkuekisoja, vaijerikelkkamäkeä, köysiratakierroksia, kirveenheittoa ym. aktiviteettipalveluja.

  – Otsonlinnan nokipannukahvit ja illanvietot nuotion äärellä ovat suosittuja muun ohjelman ohessa, kertoo Mustamäki.

Häät ja perhejuhlat

  Herrasmannissa voi järjestää kaikenlaisia juhlia, kuten ristiäisiä, syntymäpäiviä, pikkujouluja, polttareita, häitä, valmistujaisjuhlia tai muistotilaisuuksia. Heikin Salissa tai luonnonhelmassa Otsonlinnassa järjestettävät juhlatilaisuudet räätälöidään aina asiakkaan toiveiden mukaan. Herrasmannin Heikin Saliin mahtuu noin 60 henkilöä ja ulkoterassille 30 henkilöä. Otsonlinnaan mahtuu jopa 100 henkilöä.

Majoitusta vuoden ympäri

  Herrasmannin matkailurakennuksessa on kahdeksan huonetta, joista kaksi kahden hengen ja loput yhden hengen huoneita. Huoneissa on lisävuodemahdollisuus. Oleskelutilasta löytyvät tv, jääkaappi, mikroaaltouuni sekä kahvinkeitin. Rakennuksessa sijaitsevat myös sauna- ja suihkutilat sekä naisten ja miesten wc-tilat.

  Kesäisin matkailijat voivat majoittua myös perinteiseen luhtiaittaan, jossa on neljä kahden hengen huonetta. Erähenkiset ryhmät voivat myös majoittua Otsonlinnan laavussa.

  Majoituspalveluita Herrasmanni tarjoaa vuoden ympäri ja soveltuu levähdyspaikaksi niin Hämeen Härkätietä pyöräileville kuin muillekin matkailijoille.Tekstin kirjoittiIrmeli Kojonen


Näistä olemme kirjoittaneet:
Alue-esittelytErikoishaastattelutTapahtumatNähtävyydetLuontokohteetRuokailu, majoitusTeatterit, orkesteritLiikunta, hyvinvointiMuseot, kirkotOstokset, käsityöt, lahjatavaratJuhlapaikat, kokouspaikat
Hae
Hae

Juttuarkiston etusivulle »