Nro 1-2012
Luokittelu: Pohjois-Pohjanmaa, Kainuu ;  Alue-esittelyt ;  Ruokailu, majoitus ;  Aina ;  Kesä ; 
Avainsanat: leirintäalue, camping, Nallikari, Oulu


Nallikarissa on 69 mökkiä, joista 28 on käytössä ympäri vuoden.

Nallikari kutsuu Ouluun

  Meren rannalla, noin neljän kilometrin päässä Oulun keskustasta sijaitsee Nallikari Lomakylä-Camping. Alue on avoinna ympäri vuoden. Sauna, joka on majoittujille maksuton, lämpiää talvellakin kaksi kertaa viikossa. Vuokrata voi myös oman vuoron jommastakummasta tilaussaunasta.

  Kauniilla, puistomaisella alueella on 175 sähköistettyä caravanpaikkaa, joista seitsemän on varustettu vesi-, viemäri- ja kaapeli-tv-liittymällä. Nurmikentälle mahtuu noin 150 telttakuntaa.

  Hyviä palveluja kehitetään Nallikarissa edelleen. Ranta-alueen käyttömahdollisuuksia ollaan lisäämässä ja kesä- ja talvimajoitustakin on tulossa lisää.

  Nallikarin kilometrin mittainen hiekkaranta on erittäin suosittu ja siellä on puitteet monille rantapeleille. Matala ja loivasti syvenevä ranta soveltuu hyvin myös lasten vesileikeille. Turvaa ja järjestystä sesongin aikana rannalle tuovat myös kaksi koulutettua rantavalvojaa.Tekstin kirjoittiAhti Oksman


Näistä olemme kirjoittaneet:
Alue-esittelytErikoishaastattelutTapahtumatNähtävyydetLuontokohteetRuokailu, majoitusTeatterit, orkesteritLiikunta, hyvinvointiMuseot, kirkotOstokset, käsityöt, lahjatavaratJuhlapaikat, kokouspaikat
Hae
Hae

Juttuarkiston etusivulle »