Nro 1-2012
Luokittelu: Pirkanmaa, Häme ;  Alue-esittelyt ;  Kesä ; 
Avainsanat: leirintäalue, camping, Urjala, Taikayö Camping

Matkailu kotimaassa.fi suositteleeKoe todeksi Taikayö

  Taikayö Camping sijaitsee Urjalassa Tampere-Turku tien nro 9 läheisyydessä, kauniin Rutajärven rannalla, vain vajaan tunnin päässä Tampereelta. Alue on viihtyisä, rauhallinen ja kaunis ja se soveltuu erinomaisesti lapsiperheille. Uimaranta on matala ja lapsille on rakennettu leikkipaikat sekä sisälle että ulos. Lisäksi perheen pienimpiä kiinnostavat alueella olevat lukuisat kotieläimet.

  Majoitustiloina palvelevat kaksi isoa hirsihuvilaa, saunamökki ja seitsemän leirintämökkiä. Karavaanareille on alueella 90 vaunupaikkaa ja telttailijoille on varattu viihtyisä tasainen telttailualue.

  Taikayö Campingin veneillä voi lähteä vaikka kalaan Rutajärvelle, joka tunnetaan kalaisana järvenä. Ja vaikka kala ei nappaisikaan, järvimaisema, maaseudun rauha ja puhdas luonto luovat todellista lomatunnelmaa.

  – Tulevan sesongin erikoisuuksia ovat muun muassa saunaviikonloput ja silloin lauletaan karaokea, tanssitaan ulkolavalla, saunotaan ja syödään, lupailee alueen emäntä Raisa-Tiina Lahtinen.Tekstin kirjoittiAhti Oksman


Näistä olemme kirjoittaneet:
Alue-esittelytErikoishaastattelutTapahtumatNähtävyydetLuontokohteetRuokailu, majoitusTeatterit, orkesteritLiikunta, hyvinvointiMuseot, kirkotOstokset, käsityöt, lahjatavaratJuhlapaikat, kokouspaikat
Hae
Hae

Juttuarkiston etusivulle »