Kirjaudu ylläpitoon


Salasana unohtunut?

Käyttäjätunnuksesi on sähköpostiosoitteesi.

Jos olet hukannut salasanasi tai sähköpostisi (=käyttäjätunnuksesi) on muuttunut, niin lähetä yhteydenottolomakkeella webmasterille pyyntö luoda uusi salasana tai tunnus.

Lomakkeeseen »

01.12.2011

Joulupuun päivä 3.12.2011 Lustossa


Joulupuun päivä avaa joulukauden LustossaMetsämuseo Lustossa vietetään lauantaina 3.12. Joulupuun päivää. Museon joulukausi avataan leppoisasta tunnelmasta ja jouluisesta ohjelmasta nauttien.

Joululahjahankinnat onnistuvat Joulutorilla ja perheen pienimmät on huomioitu omalla ohjelmalla. Joulutorille on tänäkin vuonna ilmoittautunut mukaan nelisenkymmentä kädentaitajaa, yhteisöä ja koululuokkaa. Joulutorilta löytyvät piparkakkutalot, sepäntyöt, kalaherkut, lyhteet, korut, käsityöt ja monet muut jouluiset tuotteet.

Lapset pääsevät seuraamaan Joulupuun päivänä Peetu-peikon seikkailuja. Peetu, joka pitää kovasti joulusta, tilaa itselleen taikakirjan, jotta voisi taikoa itselleen joulun silloin kun haluaa. Tontut kuitenkin tekevät omia taikojaan Peetun tietämättä – mitähän siitä mahtaa seurata? Peetu-peikko taikoo joulun -esitykset alkavat klo 11.00, 12.30 ja 14.00.

Joulupuun päivän työpajoissa askarrellaan jouluenkeleitä sekä perinteisiä käpytonttuja. Myös mehiläisvahakynttilöitä tehdään tuttuun tapaan. Työpajat sisältyvät tapahtumalipun hintaan, ainoastaan kynttilätyöpajassa on pieni materiaalimaksu.

Ravintola Lustossa voi piipahtaa ohjelman lomassa nauttimassa riisipuuroa rusinasopalla tai vaikkapa kahvit joululeivonnaisen kera.

Uusi, Paksun haapapuun taikapiiri -näyttely, avataan myös Joulupuun päiväksi. Näyttelyssä on esillä Sirkka Muurelan käsinkirjomia tekstiilikuvia. Sadunomaisissa eläin- ja luontoaiheisissa tekstiileissä nähdään pikku karhuja, sammakoita, sudenkorentoja sekä muita metsän asukkaita ja kasveja elävästi ja lempeydellä kuvattuina.

Joulupuun päivänä Lustossa ovat voimassa edulliset tapahtumaliput.
Joulupuun päivän ohjelma ja Joulutori 3.12.2011 klo 10–16, Luston näyttelyt ovat avoinna klo 10–17.

Luston sivuille

Eeva Oksman

« Takaisin