Kirjaudu ylläpitoon


Salasana unohtunut?

Käyttäjätunnuksesi on sähköpostiosoitteesi.

Jos olet hukannut salasanasi tai sähköpostisi (=käyttäjätunnuksesi) on muuttunut, niin lähetä yhteydenottolomakkeella webmasterille pyyntö luoda uusi salasana tai tunnus.

Lomakkeeseen »

21.11.2011

Joulu alkaa Napapiirillä 26.11.2012


Napapiirillä Suuri Joulunavaus 26.11.2011


Joulupukin Pajakylä odottaa jo vieraita.
  Rovaniemen merkittävin sesonki starttaa tonttukoululla ja kiltteystestillä Joulun odotus lähtee virallisesti käyntiin Rovaniemellä 26. marraskuuta, jolloin Joulupukin kotikaupunki juhlii perinteistä Joulunavaustaan. Juhlahumun keskipisteenä tänä vuonna on Joulupukin Pajakylä Napapiirillä. Myös elämysluola SantaPark avaa ovensa avajaispäivänä. Suuri Joulunavaus starttaa kello 16 Joulupukin Pajakylässä.

  Tänä vuonna avajaisten ohjelmasta vastaa Suomen pohjoisin ammattitanssiteatteri Rimpparemmi.

  - Esityksessä tullaan näkemään yhteensä 16 tonttukoululaista, jotka eivät ole aluksi aivan kilteimmästä ja kunnollisimmasta päästä. Tanssiville tontuille pidetäänkin kiltteyskoe, paljastaa Rimpparemmin taiteellinen johtaja Matti Paloniemi.

  Myös koko paikalle saapunut juhlakansa joutuu kiltteystestiin. Vasta testin läpäisyn jälkeen saadaan itse Joulupukki avaamaan Rovaniemen joulu juhlallisin menoin. Joulunavausviikonloppuna avaa porttinsa myös Joulupukin elämysluola SantaPark, joka on avoinna joka päivä 14. tammikuuta 2012 saakka.

  Joulupukin Pajakylässä tapahtuu joulusesongin jokaisena päivänä, jouluaattonakin, jolloin Joulupukin Pääposti palvelee ja Joulupukki on tavattavissa Kammarissaan. Avajaispäivänä myös vuoden piparkakkutalokisan finalistit julkistetaan Rovaniemen Matkailuneuvonnassa. Ihaninta taloa voi käydä äänestämässä paikan päällä Lordin aukiolla tai netissä osoitteessa www.visitrovaniemi.fi joulukuun 16. päivään saakka. Tapahtuman tuotto lahjoitetaan Unicefille.

  Suuresta Joulunavauksesta vastaa Rovaniemen Matkailu ja Markkinointi Oy.

Joulupukin Pajakylä

Eeva Oksman

« Takaisin