Kirjaudu ylläpitoon


Salasana unohtunut?

Käyttäjätunnuksesi on sähköpostiosoitteesi.

Jos olet hukannut salasanasi tai sähköpostisi (=käyttäjätunnuksesi) on muuttunut, niin lähetä yhteydenottolomakkeella webmasterille pyyntö luoda uusi salasana tai tunnus.

Lomakkeeseen »

18.07.2011

Kotkan Meripäivät 28.–31.7.2011


Itämeri teemana Kotkan Meripäivillä 28.–31.7.2011

Kotkan Meripäivät kuuluu erottamattomasti Suomen kesään.
Tämän kesän Meripäivien teemana on Itämeri, mikä näkyy niin festivaalin ilmeessä kuin sisällössäkin. Tapahtuma-alueen sydämeen, sataman laiturialueelle pystytetään Itämeri-kylä, jossa esitellään aiheeseen liittyviä eri toimijoita. Itämeri-kylä tarjoaa tietoa, toimintaa ja oivalluksia koko perheelle: siellä pääsee mm. tutustumaan merentutkimuksen tuoreimpaan tietoon sekä vierailemaan kuvitteellisessa Itämeren kaupungissa. Itämerta paljon kyntänyt merentutkimusalus Aranda vierailee satamassa. Itämeri-teeman ytimeen pääseekin parhaiten tutustumalla Arandaan paikan päällä.

Eturivin näyttelijät laulavat Kotkan kauppatorilla järjestettävässä Yleisessä saunassa –viihdekonsertissa. Saunamaailman yhteyteen on sijoitettu Kotkatori, matkailun, vapaa-ajan, hyvinvoinnin, kalastuksen, käsitöiden ym. kotkalaisten yritysten "messualue". Meripäivät Areenalla esiintyvät mm. nostalgiset Joe Cocker, Twisted Sister ja Village People sekä lukuisa joukko maamme eturivin artisteja ja yhtyeitä, kuten alkuperäinen Pelle Miljoona Oy, Michael Monroe, Jukka Poika, Paula Koivuniemi, Yö ja Popeda. Pauli Hanhiniemi & M.A.D. esiintyy GekkonenStagella sunnuntaina 31.7., ja legendaarisessa merimieskapakka Kairossa voi nauttia melodisista Meripäiväjatseista jo 18. kertaa.

Meripäivät on koko kansan kesäjuhla, joka nykyisin on maan toiseksi suurin festivaali Helsingin Juhlaviikkojen jälkeen. Viime vuonna Meripäivillä vieraili neljän päivän aikana lähes 200 000 kävijää.

www.meripaivat.com

Matleena Ikonen

« Takaisin