Kirjaudu ylläpitoon


Salasana unohtunut?

Käyttäjätunnuksesi on sähköpostiosoitteesi.

Jos olet hukannut salasanasi tai sähköpostisi (=käyttäjätunnuksesi) on muuttunut, niin lähetä yhteydenottolomakkeella webmasterille pyyntö luoda uusi salasana tai tunnus.

Lomakkeeseen »

26.04.2011

Moottorit ja luonto kohtaavat 6.-7.8.2011


Moottorit ja luonto kohtaavat festivaalilla Ramsöössä


Haitarivelho Kimmo Pohjonen.
Moottorimusiikin festivaali on ainutlaatuinen monitaiteellinen elämys, jossa Rämsöön koneperinne yhdistyy musiikkiin, tanssiin ja luontoon. Rämsöön kesäteatterissa 6.-7.8.2011 kansainvälisesti tunnetut taiteilijat ja paikallinen osaaminen vievät tunnelmiin, joissa yhdistyvät luonnon äänet, entisajan kiireetön työ ja koneet maagisine rytmeineen.

Kumpanakin päivänä ohjelmassa on kaksi toisistaan poikkeavaa esitystä.
Kello 17:30 kuullaan tunnin mittainen esitys "UNELA - Hiljaisuuden musiikkia", teos saksofoneille, laululle, luonnon äänille ja rauhalle. Jukka Perko, Samuli Kosminen ja Yona (Johanna Louhivuori) johdattavat uudessa teoksessaan kuulijan Uinulaan, paikkaan joka sijaitsee unen ja valveen rajamailla, höyhensaarille johtavan tien varressa. Siellä hiljaisuus, luonto, ja ihmisääni ja musiikki suovat kuulijalleen mahdollisuuden leijua kauas arjen aatoksista.

Suonojärjen rannan lehto- ja järvimaisemaan sijoittuvassa tapahtumassa luonto ja ekologisuus sekä paikallinen kulttuuri ovat esillä monin tavoin. Esitysten välillä voi tutustua ITE-taidenäyttelyyn, käsitöihin, kierrätystaiteeseen ja valokuva/videotaiteeseen. Tauon aikana tarjolla on myös musiikkia, ruokaa ja juomaa.

Kello 20:00 alkaen nähdään ja kuullaan "MOOTTORIMAGIAA". Monitaiteellisessa teoksessa haitarivelho Kimmo Pohjosen kanssa esiintyvät muusikko Ismo Alanko, tanssija Reijo Kela, sirkustaiteilija Ville Walo sekä Rämsöön masinistit ja koneet. Yhdessä he luovat uskomattoman musiikkia, tanssia ja sirkustaidetta yhdistävän esityksen, jossa vanhat moottorilaitteet ovat tärkeässä osassa.

Moottorimusiikin festivaali

Eeva Oksman

« Takaisin