Kirjaudu ylläpitoon


Salasana unohtunut?

Käyttäjätunnuksesi on sähköpostiosoitteesi.

Jos olet hukannut salasanasi tai sähköpostisi (=käyttäjätunnuksesi) on muuttunut, niin lähetä yhteydenottolomakkeella webmasterille pyyntö luoda uusi salasana tai tunnus.

Lomakkeeseen »

26.04.2011

Matka 2011 -messut Helsingissä 20.-23.1.2011


Matkailu kotimaassa.fi 20.-23.1.2011
Matka 2011 -messuilla HelsingissäTule noutamaan messuilta ilmainen näytenumero lehdestämme! Matkailu kotimaassa.fi -lehden osasto sijaitsee kotimaan kohteiden yhteydessä, kakkoshallin perällä, lasten kuvataidenäyttelyn vieressä. Osastonumeromme on 2c43. Tervetuloa  tutustumaan lehden tekijöihin, antamaan palautetta lehdestämme tai vinkkejä juttujen aiheista!

Matka 2011 -messujen vuoden teema on Kuvittele tulevaisuus – Future It! Tämä Pohjois-Euroopan suurin matkailualan tapahtuma järjestetään Helsingin Messukeskuksessa 20.-23.1.2011. Messuille on tulossa 1200 näytteilleasettajaa yli 70 maasta. Viime vuonna Matka- ja Caravan -messuilla vieraili lähes 82 000 kävijää, joista noin 18 000 oli matkailualan ammattilaisia.

Matkamessujen ohjelma on jälleen täynnä mitä erilaisimpia esityksiä ja tietoiskuja. Ohjelmaa esitetään ykköshallin Show-lavalla sekä kuutoshallin Shampanja-loungessa ja Mondo-lavalla, jossa perjantaina 21.1. vietetään perinteistä Traveller-iltapäivää. Kuutoshallissa yleisöä viihdyttää Iskelmä-kahvila.
Kotimaahan keskittyvässä kolmoshallissa on maisteltavina eri maakuntien ruokakulttuurien parhaimpia herkkuja, ja siellä on myös kotimaisten viinitilojen maistelualue.

Turku on Matka 2011 -messujen Kotimaan Helmi


Turku tuli kesäkuussa valituksi Matkamessujen Kotimaan Helmeksi vuodelle 2011. Titteliä sai hakea alue, kaupunki tai kunta, joka haluaa nostaa profiiliaan kotimaisena matkakohteena, ja jolla on aidosti mielenkiintoista tarjottavaa matkailijoille.

– Valinta oli tällä kertaa erityisen helppo. On luontevaa, että Kotimaan Helmi -tittelin saa kaupunki, joka kantaa koko Euroopan mittakaavassa erittäin tärkeää ja merkittävää arvonimeä. Euroopan kulttuuripääkaupungilla on erityisen paljon annettavaa myös Matka 2011 -tapahtumalle, kertoo Matkamessujen näyttelyryhmäpäällikkö Anita Mäkelä.

Turussa Matkamessujen Kotimaan Helmi -status nähdään arvostuksen osoituksena.
– Matkamessut on kansallisesti merkittävä tapahtuma, ja arvostamme sitä, että saimme Kotimaan Helmi -statuksen tukemaan kulttuuripääkaupunkivuottamme, kertoo Turku Touringin markkinointipäällikkö Tomi Karjalainen.

Matkamessujen sivulle

Eeva Oksman

« Takaisin