Nro 2-2010
Luokittelu: Pirkanmaa, Häme ;  Nähtävyydet ;  Ostokset, käsityöt, lahjatavarat ;  Aina ; 
Avainsanat: Finnmari, tehtaanmyymälä, kynttilä, sisustus, lahjatavara

Tehtaanmyymälät


Finnmarin tehtaanmyymästä saa runsaasti ideoita kodin sisustukseen ja kynttilöiden käyttöön.

Sukellus värien
maailmaan

Finnmari on suomalainen perheyhtiö, joka on perustettu Helsingissä vuonna 1972. Kaksi vuotta myöhemmin Pekka Nummela rakensi ensimmäisen oman tehtaan Miekkiöön, Lahden kupeeseen. Tuotannon yhteydessä avatusta tehtaanmyymälästä tuli nopeasti suosittu käyntikohde.


  Vuosien varrella Finnmarin toiminta on laajentunut. Mallistossa ovat edelleen mukana ensimmäiset tuotteet, läpivärjätyt pöytä- ja antiikki kynttilät, mutta tuotteita on tullut paljon lisää. Mallisto vaihtuu trendivärien mukaan kaksi kertaa vuodessa. Finnmarin tuotteiden suurimpia jälleenmyyjiä ovat tavaratalot ja marketit. Yrityksen johdossa on jo toinen sukupolvi.

Sisustusideoita kotiin

  Laajennettu tehtaanmyymälä on peräti 280 neliön kokoinen ja täynnä ihastuttavia kynttilöitä ja sisustustuotteita.

  – Haluamme tarjota kävijöille unohtumattoman elämyksen värien maailmaan, sanoo myyjä Satu Herlevi. Myymälän pöydät katetaan kulloisenkin sesongin mukaisin värein ja teemoin.

  – Annamme näin runsaasti ideoita kodin sisustukseen ja kynttilöiden käyttöön ja esillepanoon. Viime aikoina on ollut trendikästä yhdistää lasikulhoihin koristehiekkaa ja kynttilä, kertoo Herlevi asiantuntevasti. Myymälässä on esillä runsaasti erilaisia vaihtoehtoja.

  Myymälästä voi hakea myös kattausideoita kaikkiin kevään juhliin.

  – Monet ovat löytäneet hääjärjestelyihin meiltä paljon hyviä vinkkejä. Lisäksi moni on ollut todella tyytyväinen, kun meillä on runsaasti tuotteita isompiinkin tarpeisiin ja juhliin, vihjaa Satu Herlevi.

  Tehtaanmyymälästä voi ostaa priimakynttilöiden lisäksi edullisia pinta- tai väriviallisia kilo- ja antiikkikynttilöitä. Usein kynttilöiden pieniä värivirheitä ei edes huomaa, joten ne ovat erittäin suosittuja.

  Finnmariin on helppo tulla, sillä se sijaitsee hyvien yhteyksien varrella ja pysäköintialue on iso. Tehtaanmyymälään otetaan mielellään vastaan ryhmiä. Jos matkanjohtaja ilmoittaa etukäteen bussiryhmän tulosta, saa ryhmäntuoja ja kuljettaja ilmaisen lahjan!Tekstin kirjoittiEeva Oksman


Näistä olemme kirjoittaneet:
Alue-esittelytErikoishaastattelutTapahtumatNähtävyydetLuontokohteetRuokailu, majoitusTeatterit, orkesteritLiikunta, hyvinvointiMuseot, kirkotOstokset, käsityöt, lahjatavaratJuhlapaikat, kokouspaikat
Hae
Hae

Juttuarkiston etusivulle »