Kirjaudu ylläpitoon


Salasana unohtunut?

Käyttäjätunnuksesi on sähköpostiosoitteesi.

Jos olet hukannut salasanasi tai sähköpostisi (=käyttäjätunnuksesi) on muuttunut, niin lähetä yhteydenottolomakkeella webmasterille pyyntö luoda uusi salasana tai tunnus.

Lomakkeeseen »

XIX Mäntän kuvataideviikot
15.06.2014 - 31.08.2014
Kesäteatteria Kustavissa
23.07.2014 - 22.08.2014
I love me 2014
17.10.2014 - 19.10.2014

Tiesitkö?

Mitä on laihialainen kesäkeitto? – Vettä kukallisella lautasella. Mistä tietää, että ollaan Laihialla? – Vessapaperit roikkuu pyykkinarulla. Laihialaisten itsensä mukaan nuukuus, tai säästäväisyys, on hyvinvoinnin perusta. (Laihia nuukailee ylpeydellä, s.24)

Matkailu kotimaassa.fi nro 1-2013
Matkailu kotimaassa.fi

LehtiMatkailu kotimaassa.fi on vuoden 2009 alusta lähtien ilmestynyt, sitoutumaton ja laadukas matkailulehti, joka on keskittynyt kokonaan kotimaanmatkailuun. Viisi kertaa vuodessa ilmestyvä lehti tutustuttaa lukijansa Suomen eri alueisiin ja niiden matkailulliseen tarjontaan. Lehden valtakunnalliset teemat ja artikkelit esittelevät monipuolisesti Suomen matkailu- ja kulttuurikohteita sekä mielenkiintoisia henkilöitä. Lehti antaa tietoa ja virikkeitä niin lähimatkailuun kuin matkailuun ympäri Suomea.

Matkailu kotimaassa.fi-lehti on kaikille kotimaanmatkailusta kiinnostuneille tarkoitettu, tilattava lehti. Veloituksetta sen saavat kotimaiset matkanjärjestäjät sekä matkailua ja retkeilyä harrastavat yhdistykset. Tällä hetkellä lehti postitetaan lähes 450 auktorisoidulle matkanjärjestäjälle sekä noin 1 700 yhdistykselle, joihin kuuluvat mm. eri eläkeläisliitojen (Eläkeliitto ry, Eläkeläiset ry, Kansalliset Seniorit ry, Veteraaniopettajat - Veteranlärare ry, Kunnalliset Eläkeläiset ry, VR Eläkeläiset ry, Eläkkeensaajat ry, Työkyvyttömyys- ja Varhaiseläkeläiset TYVEL ry) jäsenyhdistykset ja Karjalan Liiton Karjalaseurat, joita Suomessa on 257. Myös muut matkailua harrastavat yhdistykset ovat saaneet lehden veloituksetta ilmoitettuaan toimitukseen yhteystietonsa. Näiden yhdistysten kautta Matkailu kotimaassa.fi-lehden vaikutuspiirissä on jo noin 360 000 aktiivista suomalaista. Lisäksi lehden saavat monet matkailun eri yhteistyötahot. Numerosta 4/2010 lähtien lehti toimitetaan myös lähes viiteensataan kirjastoon.

Lehden näytenumeroita jaetaan erilaisissa messutapahtumissa. Vuonna 2010 lehti on ollut Matka 2010  -messujen ja Jyväskylän Vapaa-aika 2010 -messujen lisäksi näkyvästi esillä Tampereen Kotimaan Matkailumessuilla, jonka virallinen mediayhteistyökumppani Matkailu kotimaassa.fi oli.

Matkailu kotimaassa.fi -lehden kaikkien numeroiden verkkoversiot ovat luettavissa näiltä internet-sivuilta.