Kirjaudu ylläpitoon


Salasana unohtunut?

Käyttäjätunnuksesi on sähköpostiosoitteesi.

Jos olet hukannut salasanasi tai sähköpostisi (=käyttäjätunnuksesi) on muuttunut, niin lähetä yhteydenottolomakkeella webmasterille pyyntö luoda uusi salasana tai tunnus.

Lomakkeeseen »

Lue juttu »
Tilaa lehti »
Selaa lehteä »

Anna juttuvinkki »

Tiesitkö?

että Kuhmon metsissä voi bongata kaikki Suomen luonnossa villinä liikkuvat suurpedot sekä harvinaisen metsäpeuran? (s. 10-11 Kuhmo on kuohuvien koskien kulta-aitta)

Matkailu kotimaassa.fi nro 4-2015

16.11.2017

Vuoden viimeinen numero on ilmestynyt  Suomen itsenäisyyden juhlavuoden ajan lehdessämme on ollut teema Suomi 100 kotimaassa. Viimeisessä numerossa tutustumiskohteena ovat pohjalaismaakunnat Pohjanmaa, Keski-Pohjanmaa ja Etelä-Pohjanmaa. Digilehden voit lukea täältä: www.kotimaassa.fi/lehti. 

  Printtilehti painetaan tänään, joten pian sen saavat monet myös postitse! Mikäli sinulle ei vielä tule l...

Lue lisää »

14.11.2017

Koiramessut Helsingissä 8.-10.12.2017

Spesiaaliperjantain ohjelma keskittyy koiran hyvinvointiin ja koira-alan ammatteihin. Kuva: Kennelliitto/Jukka Pätynen

  Suomen suurin koiratapahtuma Koiramessut, järjestetään 8.–10. joulukuuta Messukeskuksessa, Helsingissä. Messukeskuksessa nähdään viikonlopun aikana 22 000 koiraa ja paikalle odotetaan 50 000 kävijää. Tapahtumassa on monipuolista ohjelmaa kaikille koirista kiinnostuneille. Uutuutena on perjantain ohjelma, joka keskittyy koiran hyvinvointiin ja koira-alan ammatteihin.

Suuret koiranäyttelyt kolmena päivänä ...

Lue lisää »

08.11.2017

Maailman ensimmäinen jääkarusellifestivaali ja MM-kilpailut Lohjalla

Jääkaruselli iltavalaistuksessa. Kuva: Janne Käpylehto

  Viime talvena valtavaa kansainvälistä kiinnostusta saavuttanut, tietokirjailija ja keksijä Janne Käpylehdon Jääkaruselliprojekti nousee aivan uusiin mittoihin, kun Lohjan kaupunki  järjestää massiivisen Jääkarusellifestivaalin 23.-24.2.2018. Festivaalille tulee kymmenkunta jääkarusellia, mm. maailman ensimmäinen jääkaruselli-esiintymislava päätähtineen sekä erilaisia jäämekaniikkaa ja teknologiaa hyödyntäviä jääteoksia. Teokset muuttuvat pimeyden tulle...

Lue lisää »

25.10.2017

Talven 2018 Kemin LumiLinna täyttyy eläimillä

Lumesta veistetty hirvi LumiLinnalla. Kuva: Kemin Matkailu Oy

  LumiLinna on Kemiin vuosittain rakentuva lumen ja jään ihmemaa, jonka valmistaminen aloitetaan lumen teolla joulukuussa, kun pakkaslukemat pysyvät -7 asteen tienoilla. Itse rakentaminen tapahtuu tammikuussa ja ovet avautuvat päiväkävijöille 20.1.2018.

LumiLinnan kausi pitenee

  ”Matkailijoita Kemin talvessa liikkuu jo joulukuun alussa, joten tarve palveluille on suuri. ...

Lue lisää »