Kirjaudu ylläpitoon


Salasana unohtunut?

Käyttäjätunnuksesi on sähköpostiosoitteesi.

Jos olet hukannut salasanasi tai sähköpostisi (=käyttäjätunnuksesi) on muuttunut, niin lähetä yhteydenottolomakkeella webmasterille pyyntö luoda uusi salasana tai tunnus.

Lomakkeeseen »

Lue juttu »
Tilaa lehti »
Selaa lehteä »

Anna juttuvinkki »

Tiesitkö?

Yli 700-vuotias Turun tuomiokirkko on tuhansien kaupunkilaisten viimeinen leposija. Lattian alla sijaitseviin rikkaiden kauppias- ja aatelissukujen hautaholveihin on mahdollista tutustua virtuaalisella hautakammiokierroksella. (Turun tuomiokirkon lattian alla avautuu kiehtova maailma, s.6-7)

Matkailu kotimaassa.fi nro 1-2015

19.04.2018

Koiranpäivänä 24.4. koko perheen tapahtumia ympäri Suomea

Kuono kohti Koiranpäivän tapahtumia! Kuva: Aino Pikkusaari
 
  Ensi tiistaina 24.4. vietetään jo 12. kertaa valtakunnallista Koiranpäivää. Tänä vuonna päivällä tuodaan esille koiraharrastuksen tuomaa iloa ja hyvinvointia niin neli- kuin kaksijalkaisillekin. Ihmisen parasta ystävää voi juhlistaa jakamalla omat harrastustuokiot sosiaalisessa mediassa tunnisteella #koiranpäivä ja osallistumalla tapahtumiin eri puolilla Suomea.

  Yhdessä tekeminen on hyvää elämää koiran kanssa parhaimmillaan. Monessa lajissa ha...

Lue lisää »

26.03.2018

Uusi numero ilmestynyt


  Vuoden 2018 kakkosnumero on ilmestynyt. Tämänkertaisen lehden pääteema on 10. Kotimaan Matkailumessut, jotka ovat osa 20.-22.4. Tampereen Messu- ja Urheilukeskuksessa pidettäviä Supermessuja. Lehti esittelee useiden näytteilleasettajien mielenkiintoista matkailutarjontaa. Myös Matkailu kotimaassa.fi -lehti on mukana messuilla. Osastomme on E819, tervetuloa!

  Toisena teemana lehdessä ovat kesätapahtumat ja kesäteatterit. Lehdessä ovat esillä Iitin, Kuhmon ja Korsholman musi...

Lue lisää »

26.02.2018

Kansalliskirjaston näyttely KAUNISTA! esittelee kirjansidoksia 1400-luvulta tähän päivään

Blin de Sainmore: Adrien-Michel-Hyacinthe. Oeuvres. I–II. Paris 1774, Amsterdam 1775. Näyttelystä KAUNISTA!. Kuva: Niilo Hassi c Kansalliskirjasto. CC BY, NC
  
  Kirjat ovat kauniita. Uudet ja vanhat sidokset ilahduttavat sekä hienoilla materiaaleilla että sitojien ammattitaidolla. Visuaaliset yksityiskohdat ovat kuin taideteoksia, ja aikalaissidokset ja koristelut kertovat kiehtovalla tavalla tarinoita omasta ajastaan.

  Helsingissä sijaitsevan Kansalliskirjaston vuoden 2018 Galleria-näyttelykokonaisuus sukeltaa kirjansidonnan mielenkiintoiseen maailmaan. Kokonaisuus koostuu kolmesta osasta,...

Lue lisää »